Galatasaray Fenerbahçe muhtemel 11 19 Mayıs 2024

Trendyol Süper Lig’de bu akşam GS-FB derbisi ekrana gelecek. Galatasaray’ın ev sahipliğinde oynanacak olan dev derbi maçına sayılı saatler kalırken gözler takımların muhtemel maç kadrolarında.

Galatasaray Fenerbahçe muhtemel 11 19 Mayıs 2024

Ligin son haftasından bir önceki haftaki maçlar nefes kesiyor. Bu akşam ise dev derbi maçı var. Futbolseverleri ekrana kilitleyecek olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için geri sayım devam ediyor. Bu akşam heyecan dolu bir maç ekranlarda olacak. Peki, Galatasaray-Fenerbahçe maçının kadrosu nasıl? Galatasaray-Fenerbahçe muhtemel 11’ler nasıl? Süper Lig GS-FB derbisi ne zaman? Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hangi statta oynanacak? Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi kim? Galatasaray-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm merak edilenler…

GALATASARAY MUHTEMEL 11

- Muslera

- Kaan

- Nelsson

- Sanchez

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Ziyech

- Mertens

- Barış Alper Yılmaz

- Icardi

galatasaray-fenerbahce-muhtemel-11-19-mayis-2024.jpg

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

- Livakovic

- Mert

- Çağlar

- Oosterwolde

- Ferdi

- Djiku

- Fred

- Osayi

- Szymanski

- Tadic

- Batshuayi

GS-FB DERBİSİNİN HAKEMİ

Trendyol Süper Lig’in 37. Haftasında oynanacak olan GS-FB derbisi büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan dev derbi maçını hakem Arda Kardeşler yönetecek. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Mehmet Emir Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak. Galatasaray’ın ev sahipliğinde RAMS Park’ta oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.