Galatasaray Leao için kesenin ağzını açtı

Galatasaray, Rafael Leao için AC Milan’a 45 milyon euro ve bonuslardan oluşan teklif sundu. Görüşmelerde önemli mesafe kat edilirken gözler İtalyan ekibinin kararına çevrildi.

Galatasaray Leao için kesenin ağzını açtı

Galatasaray transferde ses getirecek bir hamle için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yönetim, AC Milan forması giyen Portekizli yıldız Rafael Leao’yu kadrosuna katmak için teklifini iletti. Taraflar arasındaki temasların ileri aşamaya geldiği belirtilirken transferde kritik sürece girildi.

GALATASARAY 45 MİLYON EUROYU MASAYA KOYDU

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgilere göre Galatasaray, Rafael Leao için AC Milan’a 45 milyon euro artı bonuslardan oluşan bir teklif sundu.

Sarı-kırmızılıların hücum hattının önemli isimlerinden biri haline getirmek istediği Portekizli futbolcu için İtalyan kulübüyle görüşmeler devam ediyor.

GÖRÜŞMELERDE ÖNEMLİ MESAFE KAT EDİLDİ

Galatasaray ile AC Milan arasındaki temasların ileri seviyeye ulaştığı ifade edildi. Son sözlü teklif üzerinde anlaşma sağlanması halinde sarı-kırmızılıların resmi yazılı teklifini ileterek süreci hızlandıracağı belirtiliyor.

Bu gelişmeyle birlikte Leao transferinin gerçekleşme ihtimalinin önceki temaslara göre önemli ölçüde arttığı aktarılıyor.

BONUSLARLA RAKAM DAHA DA YÜKSELEBİLİR

Galatasaray’ın masaya koyduğu 45 milyon euroluk bonservis bedelinin çeşitli bonuslarla daha yüksek bir seviyeye ulaşabileceği belirtiliyor.

Sarı-kırmızılı yönetimin Avrupa futbolunun dikkat çeken hücum oyuncularından Leao’yu kadrosuna katmak için mali şartları zorlamaya hazır olduğu kaydedildi.

GÖZLER AC MILAN’IN KARARINDA

Transferin önündeki en önemli aşama AC Milan’ın vereceği karar olacak. İtalyan ekibinin Galatasaray’ın teklifine olumlu yaklaşması halinde resmi işlemlerin kısa sürede başlatılması bekleniyor.

Galatasaray cephesi şimdi Milan’dan gelecek yanıtı beklerken, görüşmelerin sonucu Rafael Leao transferinin kaderini belirleyecek.