Galatasaray Mehmet Büyükekşi’yi istifaya çağırdı! Zehir zemberek sözler

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı giderek kızışırken bu akşam oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı kararı spor manşetlerini hareketlendirdi. Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray’ın penaltı kararına tepkisi dinmiyor.

Galatasaray Mehmet Büyükekşi’yi istifaya çağırdı! Zehir zemberek sözler

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluğun iki güçlü adayı olan ve çekişmeli bir yarışa giren Fenerbahçe ve Galatasaray arasında sular durulmuyor. Şampiyonluk için büyük mücadeleler veren iki takım da sezon sonu şampiyonluğu çok istiyor. Rekabet devam ederken Galatasaray, Fenerbahçe’nin Kasımpaşa ile oynadığı maçta gelen penaltı kararını gündemine aldı. Maçın son dakikalarında gelen penaltı kararı sonrası Galatasaray’dan zehir zemberek açıklamalar geldi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi istifaya davet eden sarı kırmızılı kulüp, Büyükekşi ve tüm kurullarını istifaya çağırdı. İşte detaylar…

PENALTI TARTIŞMASI BÜYÜYOR

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 24 Şubat 2024 Cumartesi akşamı Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan maça penaltı kararı damgasını vurdu. Maçın son dakikalarında Fenerbahçe'ye verilen penaltı tartışma yarattı. Fenerbahçe, penaltıdan attığı golle skoru 2-1'e taşıdı ve 3 puanın sahibi oldu. Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'dan penaltı pozisyonuna yönelik sert açıklamalar geldi. Penaltı tartışması giderek büyürken Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etti.

GALATASARAY'DAN TFF BAŞKANI'NA REST

Tartışma konusu olan penaltı kararı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Galatasaray Spor Kulübü, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etti. Galatasaray'ın açıklamasında; 'Tarihinin en kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tüm kurullarıyla birlikte derhal istifa etmesini bekliyoruz.' denildi.

Galatasaray Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle;

galatasaray-mehmet-buyukeksi-yi-istifaya-cagirdi-zehir-zemberek-sozler.jpg