Galatasaray taraftarını yıkacak ayrılık

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedeflerken sıcak haberler de peş peşe geliyor. Sarı Kırmızılı taraftarı yıkacak bir son dakika gelişmesi kulislere düştü.

Galatasaray taraftarını yıkacak ayrılık

Galatasaray’da ayrılık rüzgarları esiyor. Süper Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Sarı Kırmızılı takımda bomba ayrılık iddiası geldi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Beyaz Futbol" programında öyle bir iddia ortaya atıldı ki sarı kırmızılı takımın taraftarları çok üzülecek. Sinan Engin’in gündeme getirdiği iddiaya göre Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sezon sonu seçim yapılacak. Ayrıca seçim öncesi Erden Timur'un Galatasaray’dan ayrılacağı konuşuluyor.

ERDEN TİMUR, GALATASARAY’I BIRAKIYOR

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında gündeme gelen iddia Galatasaray taraftarını çok üzecek. İddiaya göre Dursun Özbek yönetiminde Sportif A.Ş. Başkanvekili olarak görev alan Erden Timur, bu sezonun sonunda Galatasaray’dan ayrılacak.

İddiayı gündeme getiren Sinan Engin, "Erden Timur, sezon sonunda bırakıyor. Aldığım duyum bu. Sezon sonunda bırakmayı düşünüyor. Bırakacağını duydum." Diye konuştu.

Bu iddialar sosyal medyada da geniş yankı uyandırırken Galatasaray taraftarı ise Erden Timur’un takımı bırakmasını istemiyor.