Galatasaray'da Muslera Dönemi Bitiyor! Aslan, Yeni 1 Numarasını İngiltere’de Buldu

Sezon sonunda Muslera ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray, yeni kaleci arayışlarında rotayı İngiltere’ye çevirdi.

Galatasaray'da Muslera Dönemi Bitiyor! Aslan, Yeni 1 Numarasını İngiltere’de Buldu

Galatasaray’ın, tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile sezon sonunda yollarını ayırması bekleniyor. Sarı Kırmızılı takım, yeni kaleci arayışlarında İngiltere Premier Lig'e odaklandı. Sarı-kırmızılı ekip, Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır'ı transfer etmek için harekete geçti.

MUSLERA DÖNEMİ SONA ERİYOR

2011 yılından bu yana Galatasaray kalesini koruyan Fernando Muslera ile sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor. Uzun yıllardır sarı-kırmızılı formayla başarılara imza atan tecrübeli kalecinin sözleşmesi, sezon sonunda sona erecek.

ALTAY BAYINDIR HEDEFTE

Galatasaray'ın yeni kaleci adayı olarak İngiltere'den bir isim ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, sarı-kırmızılıların radarına girdi. Andre Onana'nın ardında kalan ve forma şansı bulmakta zorlanan Bayındır'ın, sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

TRANSFER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Fotomaç'ın İngiliz basınından derlediği bilgilere göre, Galatasaray, Altay Bayındır için resmi adımlarını atmaya hazırlanıyor. 25 yaşındaki milli kalecinin, Galatasaray forması giymeye sıcak baktığı ve transfer için olumlu sinyaller verdiği belirtiliyor.

ALTAY'DAN GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK

Altay Bayındır, daha önce kendisine yöneltilen "Galatasaray'dan teklif gelse gider misin?" sorusuna profesyonellik vurgusu yaparak olumlu yanıt vermişti. Bu durum, transfer iddialarını güçlendirirken, Galatasaray'ın yeni sezonda kaleyi milli eldivene teslim etmeye hazırlandığı konuşuluyor.

Galatasaray'ın transfer politikasında yabancı kuralı nedeniyle yerli bir kaleciye yönelmesi, Altay Bayındır'ı ideal bir aday haline getiriyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bu transferin gerçekleşmesini büyük bir merakla bekliyor.