Galatasaray'da Zaha krizi! Öyle bir paylaşım yaptı ki, "İpler kopuyor" dedirtti

Galatasaray’da yeni krizin adı Zaha oldu. Yıldız futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları kaşıtırdı. Peki Zaha Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Galatasaray'da Zaha krizi! Öyle bir paylaşım yaptı ki, "İpler kopuyor" dedirtti

Galatasaray, yıldız futbolcu Wilfried Zaha'yı büyük umutlarla kadrosuna katmıştı. Ancak, dünyaca ünlü yıldız son dönemlerde yedek kulübesine adeta hapsoldu. Bu sebeple de sık sık Zaha’nın Galatasaray’dan ayrılacağı yönünde iddialar gündeme geliyordu.

Ayrılık iddialarının gündemden düşmediği Zaha olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Wilfried Zaha'nın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım “İpler kopuyor mu” dedirtti.

ZAHA GALATASARAY’DAN AYRILIYOR MU?

Galatasaray’ın büyük umutlarla transfer ettiği Wilfried Zaha’nın yedek kalmaktan rahatsız olduğu ve ayrılmak istediği son dönemlerde sık sık gündem oluyordu. Wilfried Zaha’nın son sosyal medya paylaşımı da bu iddiaları güçlendirdi. Zaha, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum. Ama Tanrı benim savaşımı verir, ben değil." İfadelerini kullandı. Zaha’nın bu paylaşımı ayrılık iddialarını da güçlendirdi.