Galatasaray'ın Süper Kupa'ya kavuşacağı tarih belli oldu

Fenerbahçe'nin sahaya çıkmaması ile birlikte Süper Kupa'nın sahibi olan Galatasaray'ın kupayı alacağı törenin tarihi belli oldu.

Galatasaray'ın Süper Kupa'ya kavuşacağı tarih belli oldu

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanan Süper Kupa maçında sarı lacivertli takım sahaya U19 takımı ile çıkmıştı. Genç Yıldızlar, Icardi’nin henüz 1 dakikada olmadan attığı golün ardından sahadan çekilmişti.

Sarı kırmızılı takım Fenerbahçe'nin genç futbolcularının sahadan çekilmesi sonrası hükmen galip olacaklarını düşünerek büyük Sevinç yaşamış ve taraftarı da sahadan eli boş göndermemek adına as futbolcularla yedek futbolcular kendi aralarında Çift kale maç yapmıştı.

GALATASARAY HÜKMEN GALİP SAYILDI

TFF geçtiğimiz günlerde Süper Kupa kararını açıkladı. Galatasaray maçta hükmen galip sayıldı. Süper Kupa töreninin ne zaman yapılacağı ise merak konusu olmuştu.

SÜPER KUPA TÖRENİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Taraftarlarında heyecanla beklediği süper kupa töreni için tarih belli oldu. Galatasaray kendi evinde pazar günü Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Yönetimin TFF ile yazışmalarının tamamlandığı ve süper kupa töreni içinde hazırlıkların başladığı öğrenildi. Yani pazar günü oynanacak olan Pendikspor maçı sonrasında Galatasaray'a Süper Kupa teslim edilebilir.