Hakan Bilal Kutlualp'ten gövde gösterisi! Aziz Yıldırım'a tam destek

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'ten gövde gösterisi. Kalamış'ta dayanışma yemeği veren Kutlualp, Aziz Yıldırım'a tam destek verdi.

Hakan Bilal Kutlualp'ten gövde gösterisi! Aziz Yıldırım'a tam destek

Fenerbahçe camiasını bir kez daha kenetleyen Hakan Bilal Kutlualp, dün gece Kalamış'ta yemek verdi. Hakan Bilal Kutlualp'ten dayanışma yemeğine Fenerbahçeli yöneticiler, başkan adayı Aziz Yıldırım ve taraftarlar katıldı.

Hakan Bilal Kutlualp gövde gösterisi!

hbh.jpg

Kalamış'ın en ünlü restaurantını kapatan Hakan Bilal Kutlualp, 2000 kişiden fazla taraftar ve Fenerbahçe kongre üyelerine yemek verdi. Baştan sona Fenerbahçe'ye adanmış bir gece olan yemekte herşey düşünüldü.

Sanat ve spor camiası akın etti!

Hakan Bilal Kutlualp'in düzenlediği geceye, Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Alişan, Serkan Şengül, Emre Kınay, Ümmühan Kutlualp ve Ezgi Fındık gibi ünlü isimler katıldı.

Aziz Yıldırım ve Hakan Bilal Kutlualp'e sevgi seli!

Geceye katılan yöneticiler, Fenerbahçe kongre üyeleri, ünlü isimler ve taraftarlar Aziz Yıldırım ve Hakan Bilal Kutlualp'e sevgi seli gösterdi. Sevgiden yürümekte zorlanan Hakan Bilal Kutlualp ve Aziz Yıldırım tüm davetlilerle ilgilendi.

Hem girişte hem çıkışta Aziz Yıldırım'a tam destek gelirken, gecenin kahramanı Hakan Bilal Kutlualp oldu! Fenerbahçe'yi birleştirdiği için Hakan Bilal Kutlualp'e gecenin sonuna kadar taraftarlar tezahüratlarda bulundu.