Hakemleri soyunma odasına kilitleyen isim de TFF Başkanlığına aday

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimleri tarihinin belli olmasının ardından adaylık açıklamaları da art arda gelmeye başladı. Spor manşetleri TFF Başkanlık seçimlerine kilitlenirken bir isim daha adaylığını açıkladı.

Hakemleri soyunma odasına kilitleyen isim de TFF Başkanlığına aday

TFF Başkanlık seçimi Temmuz ayında yapılacak. Gözler seçimin yapılacağı 18 Temmuz tarihine çevrilirken başkanlık için adaylık açıklamaları da gelmeye başladı. Mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin rakipleri çoğalıyor. Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da TFF Başkanlığına aday oldu. Eski Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu, hakemleri soyunma odasına kilitlemesiyle gündeme gelmiş ve bu olay uzun süre spor manşetlerinde yer bulmuştu.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN RAKİPLERİ ÇOĞALIYOR

Erdal Alkış ve Servet Yardımcı’nın ardından bir isim daha TFF Başkanlığına adaylığını açıkladı. Bir dönem Trabzonspor’da başkanlık görevini üstlenen İbrahim Hacıosmanoğlu da TFF Başkanlığına aday oldu. TFF’nin 18 Temmuz tarihinde yapılacak olan Seçimli Genel Kurulu’na doğru geri sayım sürerken şimdiye kadar 3 isim TFF Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU DA ADAY

TFF, 18 Temmuz 2024 tarihinde Seçimli Genel Kurul’a gidiyor. Mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin rakipleri belli olmaya başladı. Şimdiye kadar 3 isim TFF Başkanlığına adaylığını açıkladı. İlk adaylık açıklaması Erdal Alkış’tan geldi. Alkış’ın ardından Servet Yardımcı da adaylık açıklaması yaptı. Üçüncü aday ise İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Trabzonspor’un eski başkanlarından olan Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

hakemleri-soyunma-odasina-kilitleyen-isim-de-tff-baskanligina-aday-oldu.jpg

HAKEMLERİ ODAYA KİLİTLEMESİ UZUN SÜRE KONUŞULMUŞTU

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’da başkanlık görevini yaptığı dönemde hakemleri soyunma odasına kilitlemesi uzun süre spor manşetlerinde konuşulmuştu. 1966 yılında Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya gelen Hacıosmanoğlu, uzun yıllar ticaretle uğraştı. 2005-2007 yılları arasında Trabzonspor Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 2008 yılında dönemin Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın istifası sonrası alınan seçim kararı üzerine adaylığını açıkladı ancak seçilemedi. 2012 yılının Şubat ayında yapılan TFF Başkanlığı seçimlerine aday oldu ancak seçimi kazanamadı. 2013 yılının Mayıs ayında yapılan seçimlerde oyların 1571’ini alarak Trabzonspor Başkanı seçildi. 2015 yılının Aralık ayında yapılan seçimleri kaybeden Hacıosmanoğlu, görevini Muharrem Usta’ya devretti.