Hasan Şaş Galatasaray için o kanaldan istifa etti

Galatasaray’ın efsane topçularından Hasan Şaş, Sport Digitale’deki yorumculuk görevine başlamadan istifa etti.

Hasan Şaş Galatasaray için o kanaldan istifa etti

Galatasaray’ın efsanelerinden Hasan Şaş, Sport Digitale’deki yorumculuk görevine henüz başlamadan ayrıldığını açıkladı.

Sarı kırmızılı taraftarlar söz konusu spor kanalının Galatasaray hakkında olumsuz tutumda olduklarını iddia ederek Hasan Şaş'ı yorum yağmuruna tuttu.

Sport Digitale yeni yayın döneminde Rıdvan Dilmen ve Hasan Şaş ile de anlaşmıştı. Ancak Galatasaraylı taraftarlar, platformun Galatasaray düşmanı olduğunu söyledi ve Şaş’ı bu kanalda yorumcu olmamasını isteyerek yorumlar yaptı. Hasa Şaş taraftarı dinledi!

Hasan Şaş, tüm bu olanlar üzerine sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Şaş "Değerli arkadaşlar, Her şeyden uzakta, huzurla ve içimden gelerek yaşamaya çalışıyorum. Kimseyi kırmadan, taraf olmadan, arada kalmadan ve en önemlisi evlatlarıma zaman ayırarak bir şeyler yapabilir miyim diye düşündüm. Ancak son zamanlarda anladım ki bu olmayacak. Bir seçiş, başka bir şeyden vazgeçiş olmamalı. Ben bildiğiniz tanıdığınız Hasan Şaş’ım. Öyle de kalmak istiyorum. Bir gün, başka bir projede neşeyle, keyifle bilgiyle ve tecrübeyle tüm geçirdiklerimi paylaşırım elbet" ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş'ın bu açıklaması sonrası Yağız Sabuncuoğlu dad sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Sabuncuoğlu "İşin haber kısmına gelirsek, Galatasaray yönetimi pürüzleri gidermeye çalışıyor. Tete ile ilgili olumlu iken haber yapmadın, olumsuz olunca hemen haber yaptın algısını yayan kitle için de günlerdir yaptığım Tete haberlerini kronolojik olarak paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.