Icardi dünya devine gidiyor! Galatasaray taraftarlarını yıkan haber

Süper Lig devi Galatasaray’da forma giyen yıldız golcü Mauro Icardi ile ilgili gündeme gelen transfer iddiası Galatasaraylı taraftarların moralini bozdu. Bu iddia sonrası gözler sezon sonuna çevrilirken Icardi’nin akıbeti merak edilmeye başlandı.

Icardi dünya devine gidiyor! Galatasaray taraftarlarını yıkan haber

Galatasaray’da attığı gollerle kısa sürede taraftarın gözdesi haline gelen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin takımdaki geleceği merak ediliyor. Icardi, Galatasaray’da mı kalacak, başka bir takıma transfer olacak mı merak edilirken spor manşetlerine bomba gibi düşen bir transfer iddiası gündeme geldi. Dünya devi Milan’ın yıldız golcüye talip olduğu ve Icardi’yi renklerine bağlamak istediği öne sürüldü. Mauro Icardi’nin bonservis maliyetinin diğer futbolculara göre daha az olması da Milan için bir avantaj olarak değerlendirilmekte.

ICARDI’YE DEV TALİP

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi’ye dünya devi talip oldu. Sarı kırmızılı takımdaki performansıyla göz dolduran ve Galatasaray taraftarının gözdesi haline gelen Mauro Icardi’nin golleri çok konuşuldu. Arjantinli yıldızın Galatasaray’daki akıbeti merak edilirken yıldız isme dünya devi Milan’ın talip olduğu iddia edildi. Milan, Icardi’yi renklerine bağlamak istiyor.

İTALYAN DEVİ ICARDİ’Yİ İSTİYOR

İtalyan devi Milan da sezon sonu için transfer çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Galatasaray’ın yıldızı Icardi’nin Milan’a önerildiği belirtilirken La Gazetta dello Sport’ta yer alan habere göre, Inter’in eski forveti ve şimdilerde Galatasaray’ın yıldız golcüsü olan Mauro Icardi’yi renklerine bağlamak isteyen Milan, yıldız oyuncunun bonservis maliyetinin diğer oyunculara göre daha az olmasından dolayı da bu durumu avantaj olarak değerlendiriyor.

icardi-dunya-devine-gidiyor-galatasaray-taraftarlarini-yikan-haber.jpg

ICARDI GALATASARAY KARNESİ

Performansıyla göz dolduran Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray formasıyla 38 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 23 gol kaydetti. Çıktığı karşılaşmalarda 11 asist kaydeden Arjantinli yıldız golcü, bu skor katkısıyla Avrupa’da 7. sırada yer almakta. Icardi’nin güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro olarak gösteriliyor.