Icardi maçtan hemen sonra paylaştı yer yerinden oynadı! Fenerbahçelileri kızdıran paylaşım

Dün akşam deplasmanda MKE Ankaragücü’nün konuğu olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında istediği sonucu alamadı ve 3-0’lık mağlubiyetle kupadan elendi.

Icardi maçtan hemen sonra paylaştı yer yerinden oynadı! Fenerbahçelileri kızdıran paylaşım

Ankara’da Eryaman Stadyumu’nda oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçının ardından açıklamalar peş peşe gelirken sosyal medyada da bu karşılaşma konuşuldu. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçının kazananı Ankaragücü olurken Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım da geceye damgasını vurdu. Icardi’nin maçtan hemen sonra gelen o paylaşımı Fenerbahçelileri kızdırdı.

FENERBAHÇE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NA VEDA ETTİ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakaları kapsamında dün akşam deplasmanda Ankaragücü’nün konuğu olan Fenerbahçe, sahada istediği sonucu alamadı ve 3-0’lık mağlubiyetle Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendi. Dün akşam oynanan kupa maçının skoru ve maçtaki pozisyonlar spor manşetlerinde geniş yer bulurken sosyal medyanın da en çok konuşulanlarının başındaydı.

icardi-mactan-hemen-sonra-paylasti-yer-yerinden-oynadi-fenerbahcelileri-kizdiran-paylasim.jpg

ICARDI’DEN OLAY GÖNDERME

Dün akşamki karşılaşmada goller ev sahibi takımdan geldi. Konuk ekip Fenerbahçe’den gol sesi çıkmadı. Ankaragücü, sahasında oynanan maçı 3-0’lık skorla kazandı. Bu sonuçla Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası finaline adını yazdırdı. Maçın ardından Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldız Mauro Icardi’den gelen paylaşım ise Fenerbahçe taraftarlarını kızdırdı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma gülen bir aslan fotoğrafı koyan Icardi’nin bu paylaşımı Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenen Fenerbahçe’ye gönderme olarak yorumlandı.