Icardi Sparta Prag Galatasaray maçındaki istatistikleriyle gündemde

Temsilcimiz Galatasaray, dün akşam deplasmanda rakibi Sparta Prag ile rövanş maçına çıktı. Nefeslerin tutulduğu karşılaşma büyük bir heyecanla takip edilirken sarı kırmızılı ekip, mağlubiyet sonrası Avrupa’ya veda etti.

Icardi Sparta Prag Galatasaray maçındaki istatistikleriyle gündemde

Sparta Prag-Galatasaray maçı spor manşetlerinde yer almaya devam ediyor. Milyonların heyecanla takip ettiği karşılaşmada temsilcimiz Galatasaray, 4-1’lik mağlubiyet sonucu Avrupa’ya veda etti. Dün akşamki maçın en çok konuşulan isimlerinden biri Mauro Icardi oldu. 90 dakika sahada kalan Icardi’nin mücadeleyi isabetli şut atamadan tamamlaması tartışma yarattı. Sparta Prag-Galatasaray maçındaki istatistikleriyle gündemde olan Icardi, başarılı performansını son haftalarda devam ettiremiyor.

İSABETLİ ŞUT ATAMADI

Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin dün akşam oynanan Sparta Prag-Galatasaray maçındaki performansı tartışma konusu oldu. Temsilcimiz Galatasaray, dün akşam deplasmanda kritik bir rövanş maçına çıktı. Sparta Prag’ın konuğu olan sarı kırmızılı ekip, istediği sonucu alamadı. 90 dakika sahada kalan Galatasaray’ın yıldızı Icardi’nin mücadeleyi isabetli şut atamadan tamamlaması spor gündeminde geniş yer buldu. Icardi’nin başarılı performansını son haftalarda sürdüremediği gözlemlenirken Sparta Prag maçı istatistikleri de tartışılmaya başlandı.

ICARDI’NIN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi, Galatasaray forması ile bu sezon toplam 35 maça çıktı. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 20 gol ve 8 asist ile takımına katkıda bulundu.

icardi-sparta-prag-galatasaray-macindaki-istatistikleriyle-gundemde.jpg

GALATASARAY AVRUPA’YA VEDA ETTİ

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda Sparta Prag ile rövanş maçına çıkan temsilcimiz Galatasaray, 4-1 mağlup olduğu maçın ardından Avrupa’ya veda etti. Dün akşam oynanan karşılaşmada goller Sparta Prag’da Preciado, Tuci, Haraslin ve Kuchta’dan geldi. Temsilcimi Galatasaray’ın maçtaki tek golünü dakika 16’da Abdülkerim Bardakcı kaydetti.