Jose Mourinho antremana dahi çıkmadan fişlerini çekti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho takımdan gidecek ilk ismi netleştirdi.

Jose Mourinho antremana dahi çıkmadan fişlerini çekti

Takımın raporlarını mercek altına alan Mourinho, yabancı sınırından etkilenen ve forma şansı bulamayan Ryan Kent ile yolların ayrılmasını talep etti. Fenerbahçe'de ilk ayrılık netlik kazanmış oldu. Takımı detaylıca incelemeye alan Mourinho Ryan Kent'in fişini çekti.

jose-mourinho-antremana-dahi-cikmadan-fislerini-cekti.jpg

YÖNETİME BİLDİRDİ
Mourinho'nun transfer planlaması yabancı sınırından etkilenmiş oldu. Ryan Kent ve Miha Zajc'ı kadroda görmek istemeyen Mourinho, Ali Koç ve yönetimine bu iki oyuncuyla yolların ayrılması gerektiğini bildirdi. Mourinho'nun talebinin sonrasında oyuncuların menajerlerine durum bildirildi. Kiralama formülünün de masada olduğu ifade edilirken, sezon başı kampı başlamadan kadro oluşturulacak.

jose-mourinho-antremana-dahi-cikmadan-fislerini-cekti-001.jpg

jose-mourinho-antremana-dahi-cikmadan-fislerini-cekti-001.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho takımdan gidecek ilk ismi netleştirdi. Takımın raporlarını mercek altına alan Mourinho, yabancı sınırından etkilenen ve forma şansı bulamayan Ryan Kent ile yolların ayrılmasını talep etti. Fenerbahçe'de ilk ayrılık netlik kazanmış oldu. Takımı detaylıca incelemeye alan Mourinho Ryan Kent'in fişini çekti.