Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli futbolculara küfürler yağdırmış

Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından derbideki olayların yankısı devam ediyor. Mert Hakan Yandaş ile Yunus Akgün arasındaki tartışmaya ait görüntülerin ardından bu kez de Kerem Aktürkoğlu gündemde.

Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli futbolculara küfürler yağdırmış

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından soyunma odası koridorlarında Fenerbahçeli futbolculara küfür ettiği iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Olaylı derbi maçının ardından soyunma odası koridorlarında yaşananlara ait görüntüler ortaya çıkmaya devam ederken gündeme gelen bir isim de Kerem Aktürkoğlu oldu. Kerem’in soyunma odası koridorlarında sarı lacivertli futbolculara küfürler savurduğu iddia edilirken Fenerbahçe de bu olayla ilgili harekete geçti.

KEREM AKTÜRKOĞLU KÜFÜRLER SAVURDU

19 Mayıs tarihinde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini konuk ekip Fenerbahçe kazanmıştı. Sarı lacivertli ekibin deplasmanda 1-0 kazandığı derbi maçında olaylar çıkmış ve hem maç öncesi hem de maç sonrası ortalık karışmıştı. Olaylı derbi maçının yankıları sürerken bu kez de Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu gündem oldu. Aktürkoğlu’nun maçın ardından soyunma odası koridorlarında Fenerbahçeli futbolculara küfürler savurduğu anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

kerem-akturkoglu-fenerbahceli-futbolculara-kufurler-yagdirmis.jpg

FENERBAHÇE HAREKETE GEÇTİ

Fenerbahçeli taraftarlar bu görüntüleri sosyal medyada paylaşarak Galatasaray’ın oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nun ceza almasını talep ederken Fenerbahçe de konuyla ilgili harekete geçti. Söz konusu görüntülerin ardından Kerem Aktürkoğlu’nu şikayet eden Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

‘Kulübümüz tarafından 19 Mayıs 2024 Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynadığımız maçın ardından rakip takım oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nun soyunma odası koridorlarında sarf etmiş olduğu hareketler dolayısıyla bugün Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Müfettişliği’ne şikayet başvurusunda bulunulmuştur. Konu ile ilgili gelişmeler tarafımızca dikkatle takip edilecektir.’