Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Karar verildi

Galatasaray'ın milli Yıldızı Kerem Aktürkoğlu her sezon birçok dünya devi futbol takımının gündemine giriyor. Bir türlü transferi gerçekleşmeyen Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray kararını verdi.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Karar verildi

Süper Lig'e verilen milli arada Galatasaray Antalya’da kamp yaptı. Sarı kırmızı o takım bu hafta kendi evinde Hatayspor’u konuk edecek. 15 Nisan'da ise Galatasaray Alanya deplasmanına gidecek. Galatasaray'ın programında 7 Nisan tarihinde Şanlıurfa'da Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Kupa maçı da var. Galatasaray derbiden sonra neredeyse bir hafta dinlenme fırsatı bulurken takımda transferle ilgili de önemli gelişmeler yaşanıyor.

GALATASARAY'DA TRANSFER HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları da devam ediyor. Özellikle orta saha için büyük bir transfer operasyonu yapmaya hazırlanan sarı kırmızılı takım hem Torierra'nın yanına hem de Icardi’nin arkasına tam isabet iki takviye yapmak istiyor.

2 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray'da bu sezon sonunda 2 yıldız isimli Yollar kesin olarak ayrılıyor. Sarı kırmızı olan takımdan gidecek isimler Ndombele ve Oliveira olurken, Mertens’in ise Bir yıl daha forma giyip giymeyeceğine kendisinin karar vereceği öğrenildi. Sarı kırmızı o takım orta saha için genç ve potansiyeli olan bir Gurbetçi yetenek arayışı içinde.

KEREM AKTÜRKOĞLU KARARINI KENDİSİ VERECEK

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun durumu ise belirsizliğini koruyor. Kulüp dergisine Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Yıldız futbolcu Avrupa'ya gitme zamanının geldiğini söylemişti. Sarı kırmızı takımın yönetimi ise aceleci davranmıyor ve Kerem'in kalmak istemesi durumunda kariyerine devam etmesi için gerekli kolaylığı sağlamayı düşünüyor. Yani Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'daki akıbetine kendisi karar verecek.