Kim Milyoner Olmak İster’de Fenerbahçeli taraftar, logolarının rengini bilemedi

Fenerbahçeli bir yarışmacı, "Fenerbahçe logosundaki renkler" sorusunu yanlış yanıtlayarak elendi ve büyük şaşkınlık yarattı.

Kim Milyoner Olmak İster’de Fenerbahçeli taraftar, logolarının rengini bilemedi

Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan bu soru sosyal medyada tam anlamıyla gündem yarattı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Fenerbahçe taraftarı olan bir yarışmacı, “Fenerbahçe’nin logosunda hangi renk yoktur?” sorusuna yanlış yanıt vererek yarışmadan elendi. Fenerbahçe taraftarı bir yarışmacı, "Fenerbahçe logosundaki renkler" sorusunu yanlış yanıtlayarak elendi. Kırmızı seçeneğini seçen yarışmacı, cevabın Mavi olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.

kim-milyoner-olmak-isterde-fenerbahceli-taraftar-logolarinsn-renklerini-bilemedi.jpg

“GALATASARAY MI SANDIN”

Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, verilen cevabın sonrasında, "Kırmızı'yı görünce Galatasaray mı sandın? Sarı-kırmızı olduğu için kafan karıştı herhalde. Kırmızı yoktur dedin ama yanıldın..." şeklinde ifadeler kullandı.

kim-milyoner-olmak-isterde-fenerbahceli-taraftar-logolarinsn-renklerini-bilemedi-001.jpg

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Fenerbahçe taraftarı olan bir yarışmacı, “Fenerbahçe’nin logosunda hangi renk yoktur?” sorusuna yanlış yanıt vererek yarışmadan elendi. Fenerbahçe taraftarı bir yarışmacı, "Fenerbahçe logosundaki renkler" sorusunu yanlış yanıtlayarak elendi. Kırmızı seçeneğini seçen yarışmacı, cevabın Mavi olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, verilen cevabın sonrasında, "Kırmızı'yı görünce Galatasaray mı sandın? Sarı-kırmızı olduğu için kafan karıştı herhalde. Kırmızı yoktur dedin ama yanıldın..." şeklinde ifadeler kullandı.