Mert Hakan Yandaş Osayi Samuel ile birlikte ifadeye çağrıldı

Spor manşetlerinde düşen son dakika haberi kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Pazar günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar sonrasında Fenerbahçeli 2 futbolcu ifadeye çağrıldı.

Mert Hakan Yandaş Osayi Samuel ile birlikte ifadeye çağrıldı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar spor gündeminde yer almaya devam ederken olaylı derbi maçının ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Olaylı derbi maçı sonrasında Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Osayi Samuel’in ifadeye çağrıldığı öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal ile Hulusi Belgü’nün de kısa süre içinde ifadeye çağrılacağı iddia edildi.

DERBİ MAÇINDA OLAYLAR ÇIKMIŞTI

19 Mayıs 2024 Pazar günü RAMS Park'ta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde olaylar çıkmıştı. Derbi maçında yaşanan olaylarla ilgili son dakika gelişmeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Olaylı derbi maçının ardından Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Osayi samuel'in de aralarında bulunduğu 5 kişinin ifadeye çağrıldığı iddia edildi.

mert-hakan-yandas-osayi-samuel-ile-birlikte-ifadeye-cagrildi-001.jpg

5 KİŞİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM İDDİASI

İstanbul Valiliği'nden olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklama geldi. Maç bitiminde yaşanan olaylarla ilgili detaylı bilgilere yer veren Valilik, 'Müsabaka sonrasında Basın ve Spor Savcısı talimatı doğrultusunda Stadyum Müdürü A.Ç.'ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır. Stat içerisindeki olaylara karıştığı tespit edilen şahısların kimlik tespiti çalışmaları devam etmektedir. Konuyla ilgili olarak başlatılan adli ve idari tahkikat devam devam etmekte olup ihmali bulunan personel hakkında da inceleme başlatılmıştır. Adli soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.' denildi. Bu açıklamanın ardından ifadeye çağrılan kişilerin Fenerbahçeli futbolcular Osayi Samuel, Mert Hakan Yandaş, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ve Hulusi Bengü olduğu iddia edildi.

mert-hakan-yandas-osayi-samuel-ile-birlikte-ifadeye-cagrildi.jpg