Mert Hakan Yandaş Yunus Akgün kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz Pazar oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yankıları sürüyor. Olaylı derbi maçı gündemde yer almaya devam ederken Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı Yunus Akgün’ün kavga görüntüleri ortaya çıktı.

Mert Hakan Yandaş Yunus Akgün kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

19 Mayıs 2024 Pazar akşamı ekrana gelen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin kazananı Fenerbahçe olmuştu. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek puanını 96’ya yükseltmişti. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında devam eden şampiyonluk yarışında kazanan takım bu 26 Mayıs 2024 Pazar belli olacak. Pazar günü Süper Lig şampiyonu belli olacak. Gözler şampiyonun kim olacağına çevrilirken geçtiğimiz haftaki derbi maçında koridorda tartışma yaşayan Mert Hakan Yandaş ile Yunus Akgün’ün görüntüleri ortaya çıktı.

İKİ FUTBOLCU ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin oynandığı 19 Mayıs 2024 Pazar akşamı oldukça gergin ve olaylı bir karşılaşma ekrana geldi. Maçın ardından da gerginlik devam ederken derbiye damgasını vuran Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş’ın maç sonu görüntüleri ortaya çıktı. Derbideki hırsıyla gündem olan Mert Hakan Yandaş’ın soyunma odası koridorundaki görüntüleri sosyal medyanın gündemine yerleşti. Mert Hakan’ın ‘Tek başıma oynayacağım onlarla dedim tek başıma’ diye bağırdığı görülürken Galatasaraylı Yunus Akgün’ün rakibine karşılık verdiği duyuluyor.

mert-hakan-yandas-yunus-akgun-kavgasinin-goruntuleri-ortaya-cikti.jpg

YUNUS AKGÜN’DEN MERT HAKAN’A YANIT

Mert Hakan Yandaş’ın soyunma odası koridorundaki görüntüleri ve söylediklerine Galatasaraylı Yunus Akgün’den yanıt geldi. Yunus Akgün’ün aynı koridorda Mert Hakan’a ‘Haftaya izlersin’ sözleriyle karşılık verdiği görülürken o anlarda Fenerbahçe ve Galatasaraylı isimler arasında kısa süreli bir gerginlik çıktığı ve araya polis ekiplerinin girdiği de görüntülerde yer alıyor.

mert-hakan-yandas-yunus-akgun-kavgasinin-goruntuleri-ortaya-cikti-001.jpg