Montella maç sonu açıklamasında hakemlere ateş püskürdü

A Milli Futbol Takımımızın dün akşam Polonya ile oynadığı hazırlık maçının ardından kameralar karşısına geçen Milli Takım Teknik Direktörü Montella, karşılaşma sonrasında hakemlere yüklendi.

Montella maç sonu açıklamasında hakemlere ateş püskürdü

2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde son hazırlık maçına çıkan Milli Takımımız, dün akşam deplasmanda Polonya ile karşılaştı. Polonya-Türkiye maçının kazananı 2-1’lik skorla Polonya oldu. Son hazırlık maçından galibiyetle dönemeyen Ay Yıldızlı ekibin performansı sosyal medyada da çok konuşuldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Vincenzo Montella ise hakemlere tepki gösterdi.

MONTELLA’DAN HAKEMLERE TEPKİ

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, dün akşam oynanan Polonya-Türkiye maçının ardından kameralar karşısına geçti. Karşılaşmayı değerlendiren Montella, hakemleri eleştirdi. Genele bakıldığında çok iyi oynadıklarını söyleyen Montella, ‘Tabii ki eleştireceğimiz yerler var. Şunu da eklemek lazım hazırlık maçı diye hata yapmaya devam ederse zarar verirler. İkinci golde rakibimiz 15 metre önden alıyor. Hakemler hata yapabilir ama durdurup düzeltilmesi gerekiyor. İkinci golü öyle attılar. Bu ilk defa olmuyor. Bunları geliştirmeleri gerekiyor çünkü sonra bizim takımımız zarar görüyor. Turnuvada böyle şeylerin olmamasını diliyorum.' dedi.

'EN İYİLERİ SAHADAYDI'

Takımın performansını değerlendiren Montella, 'Bugün riske girmek istediğimiz bası defansif oyuncularımız vardı. Ofansif olarak çok büyük bir zenginliğimiz vardı. İrfan, Kerem, Semih, Hakan bu tarz böyle zenginliğimiz var. Bunları saymakla bitmez. En iyileri sahadaydı ama ofansif olarak daha net olmalı ve golleri atmalıyız. Defansif olarak herhangi bir endişem yok çünkü sakat oyuncuların hepsi geri gelecek. Bir takımı yapılandırırken zamana ihtiyacınız olur. Ama böyle bir maçtan sonra endişe etmemeliyiz. Böyle bir rakibe karşı iki katını üretiyorsunuz o yüzden endişe etmemeliyiz.' dedi.