Mourinho Beşiktaş’a geliyor! Bu hamle ezeli rakibi çok kızdıracak

Spor manşetlerinin en üst sıralarına yerleşen ve kısa sürede gündeme bomba gibi düşen Mourinho iddialarına bir yenisi daha eklendi. Fenerbahçe ile adı anılan Jose Mourinho’ya Süper Lig’den bir talip daha çıktı.

Mourinho Beşiktaş’a geliyor! Bu hamle ezeli rakibi çok kızdıracak

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın adaylık açıklaması ile birlikte Jose Mourinho heyecanı yaşanmaya başlanmıştı. Aziz Yıldırım’ın Mourinho açıklamaları sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırırken ezeli rakip Beşiktaş’tan büyük bir hamle geldi. Mourinho’nun adı Süper Lig devi Beşiktaş’la da anılmaya başlandı. Spor manşetlerinde yer alan iddialarda Mourinho’ya Beşiktaş’tan teklif gittiği ve deneyimli teknik adamın siyah beyazlı ekibe gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

EZELİ RAKİPLER ARASINDA MOURINHO YARIŞI

Adı Fenerbahçe ile anılmaya başlanan Portekizli teknik adam Jose Mourinho’ya Süper Lig ekiplerinden Beşiktş’tan da teklif gittiği iddiası spor manşetlerinde en üst sıralara yerleşti. İki Süper Lig devi Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Mourinho yarışı başladı. Beşiktaş’ın bu hamlesi sonrasında sarı lacivertli taraftarlar sosyal medya üzerinden çok sayıda paylaşımda bulundu. Yine Beşiktaşlı taraftarlar da Mourinho paylaşımları yapmaya başladı.

mourinho-besiktas-a-geliyor-bu-hamle-ezeli-rakibi-cok-kizdiracak.jpg

BEŞİKTAŞ’A GELMEYE SICAK BAKIYOR

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel’in açıklamaları spor gündemine bomba gibi düştü. Yücel, Mourinho’nun Beşiktaş’a gelmeye yeşil ışık yaktığını söyledi. Bundan 1 ay önce Portekizli çalıştırıcı ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Yücel, bu görüşme sonrasında Mourinho’nun siyah beyazlı kulübe yeşil ışık yaktığını belirtti. Önümüzdeki günlerde Mourinho ile yeniden bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi. Hüseyin Yücel açıklamasında; ‘Yaklaşık 1 ay önce İstanbul’da Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş’ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş’ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş’ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya’da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş’ta çalışmak istediğini söyledi. Önümüzdeki hafta İtalya’da son bir görüşme gerçekleştireceğiz.’ dedi.