Muslera’nın Galatasaray’da son günleri! Taraftarlar yıkılacak

Deneyimli kaleci Muslera, uzun yıllardır Galatasaray’ın kalesini koruyor ve başarısıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. Hem başarısı hem de samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanan Muslera’nın sezon sonu takımdan ayrılığı gündemde.

Muslera’nın Galatasaray’da son günleri! Taraftarlar yıkılacak

Tam 13 sezondur Galatasaray forması giyen Fernando Muslera, sezon sonu Galatasaray’a veda edebilir. Başarılı file bekçisinin sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddiaları spor manşetlerine bomba gibi düştü. Galatasaray taraftarlarını derinden üzecek bu iddia sonrasında Muslera ile ilgili tüm haberler araştırılmaya başlandı. Muslera’ya İtalya Serie B’de mücadele eden Parma’dan teklif geldiği konuşuluyor.

13 SEZONDUR GALATASARAY FORMASI GİYİYOR

Deneyimli ve başarılı kalesi Fernando Muslera, tam 13 sezondur Galatasaray forması giyiyor. Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Muslera, Galatasaray taraftarları başta olmak üzere herkesin gönlünde taht kurdu. Sarı kırmızılı ekipte sayısız başarıya imza atan deneyimli kalecinin sezon sonu takımdan ayrılabileceği gündemi Galatasaray taraftarlarını çok üzdü.

PARMA’DAN TEKLİF GELDİ

Galatasaray’da uzun yıllardır forma giyen deneyimli file bekçisi Muslera’nın sezon sonu sarı kırmızılı ekibe veda edebileceği konuşuluyor. Galatasaray’daki geleceği merak konusu olan ve sarı kırmızılı ekiple yola devam edip etmeyeceği merak edilen Muslera’ya İtalyan ekibi Parma’dan teklif geldiği öğrenildi. Serie B’de mücadele eden Parma’nın Serie A’ya yükselmesi durumunda kalesini Muslera’ya emanet etmek için harekete geçtiği belirtiliyor.

muslera-nin-galatasaray-a-son-gunleri-taraftarlar-yikilacak.jpg

MUSLERA’NIN KARARI MERAKLA BEKLENİYOR

Başta Galatasaray taraftarı olmak üzere tüm futbolseverlerin gönlünde taht kuran Fernando Muslera’nın Parma2dan gelen bu teklife ne yanıt vereceği merak ediliyor. 13 sezondur Galatasaray formasıyla yeşil sahalara çıkan Muslera, 492 maça çıktı. Bu maçlarda kalesinde 521 gol gören Muslera, 176 maçta ise kalesini gole kapattı.