Nelsson ailesine saldıran Galatasaray taraftarına ateş püskürdü

Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunun Şampiyonu olan Galatasaray’da dün akşam kutlamalar vardı. Süper Lig devi Galatasaray, hem Süper Lig hem de Turkcell Süper Kupa’da kazandığı şampiyonlukları RAMS Park’ta kutladı.

Nelsson ailesine saldıran Galatasaray taraftarına ateş püskürdü

Galatasaray’ın Süper Lig ve Süper Kupa Şampiyonluklarının kutlaması RAMS Park’ta düzenlenen kupa töreni ile yapıldı. Ünlü sanatçıların konuk olduğu kutlamalar sosyal medyanın da gündeminde ilk sıralara yerleşirken Galatasaray’ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson’dan şaşırtan bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtan Nelsson, ailesine saldırı olduğunu iddia etti ve Galatasaray taraftarlarına tepki gösterdi.

GALATASARAYLI FUTBOLCU NELSSON’DAN TARAFTARA TEPKİ

Hem Süper Lig hem de Süper Kupa’da aldığı şampiyonlukları stadyumunda kutlayan Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasında birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı. Kutlama organizasyonunun ardından Galatasaray’ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson’dan şaşırtan bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından taraftarlara isyan eden Nelsson, ailesine saldırı olduğunu iddia etti.

nelsson-ailesine-saldiran-galatasaray-taraftarin-ates-puskurdu.jpg

‘YAZIKLAR OLSUN’

Stadyumdaki şampiyonluk kutlamasında her futbolcu bir şarkı seçimi yaptı ve seçtiği şarkı eşliğinde sahaya geldi. Nelsson ise taraftarlarla baş başa kalabilmek için herhangi bir şarkı seçimi yapmadı. Galatasaraylı taraftarlar da Nelsson sahaya çıkarken uzun süre tezahürat yaptı. Kutlamalar esnasında futbolcuların eşleri ve çocukları da sahaya inerken Nelsson’ın ailesinin tribünde kaldığı görüldü. Kutlama organizasyonunun ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ve Galatasaray taraftarına sitemini dile getiren Nelsson, ‘Kutlamalarda aileme saldıran ve hakaret eden Galatasaray taraftarları, size yazıklar olsun!’ notunu ekledi.

nelsson-ailesine-saldiran-galatasaray-taraftarin-ates-puskurdu-001.jpg