Neymar Galatasaray forması giyecek! Taraftarı coşturacak transfer bombası

Geçtiğimiz sezonu iki kupayla kapatan Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları hızlı bir şekilde başladı. Yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlanmak isteyen Galatasaray’da transfer hareketliliği başladı. Gündemdeki isim ise çok konuşulacak.

Neymar Galatasaray forması giyecek! Taraftarı coşturacak transfer bombası

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunu 2 kupayla noktalayan sarı kırmızılı ekipte gelecek sezon için hazırlıklar tüm hızıyla başladı. Galatasaray, yeni sezonda da yoluna deneyimli teknik direktör Okan Buruk ile devam edecek. Galatasaray'da yeni sezonda takımda kim kalacak, kim gidecek merak edilirken gözler yapılacak transferlerde. Sarı kırmızılı ekip yeni sezona da iddialı ve çok iyi başlamak istiyor. Galatasaray’da taraftarı coşturacak bir transfer gündemi var. Dünyaca ünlü futbolcu Neymar’ın Galatasaray’a geleceği iddiası spor manşetlerini hareketlendirdi.

GALATASARAY’DA NEYMAR HEYECANI

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar’ın Galatasaray’a geleceği iddiaları spor manşetlerinde geniş bir yer buldu. Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına henüz haftalar varken takımların yeni sezon hazırlıkları başladı. Sezonu şampiyonlukla noktalayan Galatasaray’da ise Neymar heyecanı yaşanıyor. Galatasaray’ın Kasım ayında sol dizinden menüsküs ameliyatı olan ve sahalara geri dönüş tarihi henüz bilinmeyen Neymar’ın sağlık raporlarını talep ettiği iddiası taraftarı heyecanlandırdı.

neymar-galatasaray-formasi-giyecek-taraftari-costuracak-transfer-bombasi.jpg

GALATASARAY TARAFTARLARI NEFESİNİ TUTTU

Galatasaray’ın sol bacağından menüsküs ameliyatı olan Neymar’ın sağlık raporlarını Al-Hilal takımından talep ettiği iddiası sarı kırmızılı taraftarlara büyük heyecan yaşattı. Galatasaray taraftarları nefeslerini tuttu ve süreci takip etmeye başladı. Sağlık raporları bir oyuncu için transfer pazarlığı yapılmaya başlamadan hemen önceki son hamle olarak kabul edilmektedir. Sol dizindeki çapraz bağ ve menüsküs yırtığı sebebiyle Kasım ayında ameliyat masasına yatan Brezilyalı futbolcu Neymar, 7 aydır sahalardan uzak.