Nuri Şahin Borussia Dortmund'un teknik direktörü oldu

Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine eski futbolcu Nuri Şahin'in getirildiğini haberi verildi.

Nuri Şahin Borussia Dortmund'un teknik direktörü oldu

Kulüp tarafından yapılan bir açıklamada, 2027 yılına kadar görev yapacak olan Nuri Şahin'in, görevden ayrılan Edin Terzic'in yerine getirildiği ifade edildi. Bundesliga takımlarından Alman devi Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin'in getirildiği haberini duyurdu.

nuri-sahin-borussia-dortmundun-tektin-direktoru-oldu.jpg

“BENİM İÇİN ONURDUR”
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, görevden ayrılan Edin Terzic'in yerine 2027 yılına kadar Nuri Şahin'in getirildiği haberi verildi. Nuri Şahin, geçtiğimiz sezonun ortasından bu yana Edin Terzic'in yardımcılığını yapmaktaydı. Borussia Dortmund'un teknik direktörlüğüne getirildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden 35 yaşındaki Nuri Şahin, "Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Kulüpteki tüm sorumlulara bana duydukları güven için teşekkür etmek istiyorum. BVB'deki görevimi dört gözle bekliyorum. İlk günden itibaren başarımızı en üst düzeye çıkarmak için elimizden gelen her şeyi büyük bir tutkuyla yapacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

nuri-sahin-borussia-dortmundun-tektin-direktoru-oldu-001.jpg

Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine eski futbolcu Nuri Şahin'in getirildiğini haberi verildi. Kulüp tarafından yapılan bir açıklamada, 2027 yılına kadar görev yapacak olan Nuri Şahin'in, görevden ayrılan Edin Terzic'in yerine getirildiği ifade edildi. Bundesliga takımlarından Alman devi Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin'in getirildiği haberini duyurdu.