Okan Buruk Galatasaray’a veda edecek futbolcuyu açıkladı

Sezonu şampiyonlukla noktalayan Galatasaray’ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, yeni sezonun kadro planlaması ve transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Buruk, gelecek sezon takımdan ayrılmak isteyen futbolcunun ismini açıkladı.

Okan Buruk Galatasaray’a veda edecek futbolcuyu açıkladı

Yeni sezonda hiçbir oyuncuyu satmak istemediklerini ve kadronun aynı şekilde devam etmesini istediklerini söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımdan ayrılmak isteyen futbolcunun ismini açıkladı. Nicolo Zaniolo’nun takımdan ayrılmak istediğini duyuran Buruk, İtalya’da Zaniolo’nun menajerini gördüğünü ve onların birinci düşüncelerinin burada devam etmemek olduğunu belirtti. İşte detaylar…

OKAN BURUK’TAN ZANIOLO AÇIKLAMASI

Yeni sezon planlaması ile ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gelecek sezonda hiçbir oyuncuyu satmak istemediklerini söyledi ve sözlerinin devamında takımdan ayrılmak isteyen futbolcunun ismini verdi. Nicolo Zaniolo’nun takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Buruk, ‘İtalya’daydım hafta sonu. Orada tesadüfen Zaniolo’nun menajerini gördüm. Onların birinci düşünceleri burada devam etmemek gibi ama ben tabii ki Zaniolo’yu çok isterim kadromuzda olsun.’ ifadelerini kullandı.

okan-buruk-galatasaraya-veda-edecek-futbolcuyu-acikladi.jpg

KEREM AKTÜRKOĞLU KALACAK MI?

Galatasaray’da gelecek sezon için akıbeti en çok merak dilen isimlerden biri olan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu’nun takımda kalmasını da çok istediğini söyledi ve ‘Gelecek teklifler ve kendisinin kararı da önemli. Transferlerle ilgili Kerem’in ne istediği, Galatasaray’ın ne istediği önemli olacak. Benim hoca olarak istediğim tabii ki takımda kalması. Galatasaray olarak gelecek tekliflere bakacağız.’ dedi. Düşüncelerinin bir an önce transferleri yapmak olduğunu söyleyen Buruk, ‘Bizim oyuncu satma gibi bir niyetimiz yok. Hem Davinson hem Nelsson hem de Abdülkerim bizimle olacak. Ama astronomik bir teklif gelirse onu da başkanımız değerlendirecek.’ ifadelerine yer verdi.

okan-buruk-galatasaraya-veda-edecek-futbolcuyu-acikladi-001.jpg