Okan Buruk Şinanay şarkısını söylemişti Ümit Özat’tan çok sert tepki geldi

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarının yankıları sürüyor. Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, RAMS Park’ta coşkulu bir törenle kupasını kaldırmıştı. Kutlamalara Okan Buruk’un Şinanay şarkısını söylediği anlar damga vurmuştu.

Okan Buruk Şinanay şarkısını söylemişti Ümit Özat’tan çok sert tepki geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımıyla birlikte hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nı kazandı. İki kupayı da müzesine götüren Galatasaray’da coşkulu bir kutlama yapıldı. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı kutlama töreninde futbolcular da tek tek seçtikleri şarkılarla sahaya çıkmış ve taraftarlarıyla şampiyonluk coşkusunu paylaşmıştı. Kutlamalara damga vuran bir olay ise gündemden düşmüyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Şinanay şarkısını söylediği anlar sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ünlü spor yorumcusu Ümit Özat, Buruk’a tepki gösterdi.

OKAN BURUK’TAN ŞİNANAY ŞARKISI

Takımıyla birlikte büyük bir coşkuyla şampiyonluğu kutlayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kutlamalar esnasında Fenerbahçe’ye yönelik küfürlü bir tezahürata eşlik etti. Şinanay şarkısını söyleyerek tezahürata eşlik eden Buruk’a ünlü spor yorumcusu Ümit Özat’tan çok sert bir tepki geldi. Bu olay sosyal medyada da geniş yer bulmuş ve çok konuşulmuştu.

okan-buruk-sinanay-sarkisini-soylemisti-umit-ozat-tan-cok-sert-tepki-geldi.jpg

ÜMİT ÖZAT AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Okan Buruk’a tepki gösteren ve sert bir şekilde eleştiren Ümit Özat, ‘Bir tane ahlaksız var yerden bitme. Hocalarla takılmaktan hocalık yapan. Terbiyesiz herif 50 yaşına geldin. Sen bu şarkıyı söylerken yarın öbür gün Fenerbahçe hocası çıksa ‘Şinanay da yavrum şinanay; o… Galatasaray’ dese hoşuna gider mi ahlaksız. Puh senin yüzüne. Bunlar hep FETÖ taktiğidir. Dururlar dururlar bir şampiyonluk yaşadılar mı içlerindeki nefreti kusarlar.’ dedi.