Okan Buruk Sparta Prag maçı sonrası basın toplantısında çileden çıktı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında rakibi Sparta Prag’ın sahasına konuk olan temsilcimiz Galatasaray, 4-1’lik mağlubiyet sonrası Avrupa’ya veda etti. Maçın ardından basın toplantısı için kameraların karşısına geçen Okan Buruk, çok sinirlendi.

Okan Buruk Sparta Prag maçı sonrası basın toplantısında çileden çıktı

Temsilcimiz Galatasaray dün akşamki rövanş maçında alınan sonucun ardından Avrupa’ya veda etti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından basın toplantısı için kameralar karşısına geçtiği sırada Çek basın mensuplarına tepki gösterdi. Sinirlendiği görülen Buruk’un ‘Sizi alalım buraya siz konuşun isterseniz. Sussunlar da biz konuşalım.’ ifadelerini kullandı. Okan Buruk’un sinirli halleri an be an kameralara yansıdı.

BASIN MENSUPLARINA SİNİRLENDİ

Sparta Prag-Galatasaray maçının ardından basın toplantısı için kameralar karşısına geçen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çek basın mensuplarına sinirlendi. Basın mensuplarına tepki gösteren ve bir hayli öfkelendiği görülen Buruk’un ‘Sizi alalım buraya siz konuşun. Sussunlar da biz konuşalım’ dediği görüldü. Karşılaşmayı değerlendiren deneyimli teknik adam, ‘Kendi seviyemizin altında oynadık. Sparta Prag çok mücadele etti ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. İlk yarı daha iyiydik. 1*0 sonrası 1-1’i yakaladık. Pozisyonlarımız var ancak maç boyunca en büyük sıkıntımız top kayıplarıydı. Galatasaray seviyesine yakışmayan top kayıpları yaptık.’ dedi.

okan-buruk-sparta-prag-maci-sonrasi-basin-toplantisinda-cileden-cikti-001.jpg

MAÇIN HAKEMİNE ELEŞTİRİ

Ortaya çıkan sonucun sorumluluğunu kendi üstüne alan deneyimli teknik adam Okan Buruk, Kaan Ayhan’ın sakatlığına da değindi. İlk yarı sağ ve sol bekte sorun yaşamadıklarını belirten Buruk, ‘Kaan Ayhan sakat sakat oynuyor ve bu durum performansını etkiliyor. Bek olarak yedeğimiz de yok. Bu bir takım oyunu. Kaybetmemizin nedeni bek oyuncuları değil. Takım olarak kaybettik. Sorumlusu benim. Birçok mevkii kötü oynadı. Teknik adam sorumlusudur.’ dedi. Öte yandan maçın hakemine de eleştirilerde bulunan Okan Buruk, hakem yönetiminden memnun olmadıklarını söyledi ve ‘Şampiyonlar Ligi’nde ve Avrupa Ligi’nde benzer kötü hakem yönetimleri yaşadık. Bu maçta da hakem yönetiminden memnun değiliz. Nedenini bilmiyoruz ama genel olarak hep kötü hakem performanslarına denk geldik. Premier Lig hakemlerinden daha iyi performans bekliyorsunuz. Ancak formda değildi.’ yorumunda bulundu.