Onur Yıldız sigara olayına açıklık getirdi! Bu görüntü sonrası sessizliğini bozdu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları kapsamında dün akşam Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK’nın konuğu oldu. Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı öncesinde A Spor spikeri Onur Yıldız’ın sigara içerken çekilen görüntüleri gündem oldu.

Onur Yıldız sigara olayına açıklık getirdi! Bu görüntü sonrası sessizliğini bozdu

Dün akşamki maçın önüne Onur Yıldız’ın sigara içerken çekilen görüntüleri geçti. Kısa sürede gündem olan görüntülerle ilgili gözlerin çevrildiği isimden açıklama geldi. A Spor spikeri Onur Yıldız’ın canlı yayında sigara içtiği iddia edilmiş ve görüntüler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Yıldız, görüntülerin illegal bir şekilde kaydedildiğini ve A Spor izleyenlerin yayında asla böyle bir görüntüye tanık olmadıklarını söyledi. İşte detaylar…

MAÇIN ÖNÜNE GEÇEN GÖRÜNTÜ TARTIŞMA YARATTI

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları kapsamında oynanan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı öncesinde kaydedildiği belirtilen görüntülerde A Spor’un spikeri Onur Yıldız’ın canlı yayında sigara içtiği iddiaları yer aldı. Görüntüler kısa sürede gündem olurken maça ev sahipliği yapan Gaziantep FK’nın sahaya ‘Sen de sigarayı bırakabilirsin’ yazılı bir pankartla çıkması da gündemde geniş yer buldu. Sosyal medya kullanıcılarının diline düşen bu olayla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı ve görüntüler tartışma yarattı.

onur-yildiz-sigara-olayina-aciklik-getirdi-bu-goruntu-sonrasi-sessizligini-bozdu.jpg

ONUR YILDIZ’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Maçın bitiş düdüğünün ardından hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini bozan ve sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Onur Yıldız, görüntülerin illegal bir şekilde çekildiğini söyledi ve ‘Zorunlu açıklama; bu akşam sosyal medyada yer alan görüntü, canlı yayında gerçekleşmemiştir. Yurt dışı yayını için verilen uydu frekansından illegal bir şekilde kaydedilmiş, yayın dışı bir görüntüdür. A Spor izleyenler yayında asla böyle bir görüntüye tanık olmadılar.’ ifadelerine yer verdi.