Oruç yasağı getirilen futbolcu Milli Takım kampını terk etti

Dünya futbolundaki son gelişmeler ve dünya spor manşetlerine yerleşen haberler futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak Fransa Futbol Federasyonu’nun milli takımdaki futbolculara oruç yasağı koyduğu iddia edilmişti.

Oruç yasağı getirilen futbolcu Milli Takım kampını terk etti

Fransa Futbol Federasyonu ile ilgili ortaya atılan oruç yasağı iddiası gündemden düşmezken milli takımdaki futbolculara getirildiği iddia edilen bu yasak sonrası futbolcu Mahamadou Diawara’nın kamptan ayrıldığı öğrenildi. Bu gelişme ülke gündeminde de geniş yer buldu. Spor manşetleri Diawara’nın milli takım kampından ayrılığını yazdı.

ORUÇ YASAĞI SONRASI KAMPTAN AYRILDI

Spor basınına yansıyan haberlerde futbolcu Diawara’nın oruç yasağı sonrası milli takım kampından ayrıldığı bilgisine yer verildi. Fransa Futbol Federasyonu’nun milli takımdaki futbolculara oruç tutma yasağı koyduğu iddia edilmişti. Bu yasak sonrasında 19 Yaş Altı Milli Takımı’na davet edilen Olimpik Lyon futbolcusu Diawara’nın bu duruma tepki olarak milli takım kampından ayrıldığı belirtildi.

oruc-yasagi-getirilen-futbolcu-milli-takim-kampini-terk-etti.jpg

DIAWARA KAMPI TERK ETTİ

Dünya spor basınında da geniş yer bulan bu gelişme sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Kısa sürede gündem olan bu gelişmeyle ilgili tüm detaylar araştırılırken futbolcunun tepkisine çok sayıda destek geldi. Fransa Futbol Federasyonu’nun Ramazan ayında antrenman yapan oruç tutmalarına yönelik yasak getirdiği yeni düzenlemeye tepki gösteren Mahamadou Diawara, milli takım kampını terk etti. Kamptan ayrılan Diawara’nın kulübüne döndüğü de federasyon yetkilileri tarafından doğrulandı. Kamptan ayrılan futbolcu yerine Nantes’tan Dehmaine Dehmaine Tabibou Assoumani çağrıldı.