Ozan Zeybek Fenerbahçe yorumuyla kızdırdı! Fenerbahçe’den flaş A Spor kararı

A Spor ekranlarında Fenerbahçe için yapılan yorum ve benzetme sarı lacivertli kulübü ve sarı lacivertli taraftarları kızdırdı. Spor yorumcusu Ozan Zeybek’in canlı yayına getirdiği balonu önce şişirmesi sonra da bir iğneyle patlatması gündem oldu.

Ozan Zeybek Fenerbahçe yorumuyla kızdırdı! Fenerbahçe’den flaş A Spor kararı

Ozan Zeybek’in Fenerbahçe ile ilgili yaptığı benzetme kulüp için bardağı taşıran son damla oldu. Tepki çeken yorumlar sonrasında bugün bir açıklama yapan Fenerbahçe, ‘Ozan Zeybek isimli bu şahıs bugün ekranda sergilediği bu tavırla haddini ve sınırını aşmıştır’ diyerek bir özür gelmediği sürece kurumun herhangi bir görevlisinin Fenerbahçe’nin hiçbir tesisine kabul edilmeyeceği duyuruldu. İşte detaylar…

OZAN ZEYBEK’TEN KIZDIRAN YORUM

A Spor canlı yayınında Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Ozan Zeybek’ten gelen eleştiriler taraftarları kızdırdı. Kısa sürede gündem eleştiri ve benzetme sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Canlı yayına getirdiği balonu önce şişiren daha sonra da ‘Bakın bu balonun hayatı neye bağlı’ diyerek bir iğneyle patlatan Ozan Zeybek, yaptığı benzetmeyle sarı lacivertlileri kızdırdı.

ozan-zeybek-fenerbahce-yorumuyla-kizdirdi-fenerbahce-den-flas-a-spor-karari.jpg

TARAFTARLARDAN TEPKİ YAĞDI

Ozan Zeybek’in canlı yayındaki benzetmesine Fenerbahçe taraftarlarından tepki yağdı. Ünlü yorumcunun Fenerbahçe örneğini elindeki balonla vermesi taraftarların tepkisini çekerken Fenerbahçe Spor Kulübü de bu konuyla ilgili tepkisini ortaya koyan çok sert bir açıklamada bulundu.

ozan-zeybek-fenerbahce-yorumuyla-kizdirdi-fenerbahce-den-flas-a-spor-karari-001.jpg

FENERBAHÇE REST ÇEKTİ

Tepki çeken yorum ve benzetmeyle ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Konuyla ilgili restini çeken sarı lacivertli kulüp, ‘A Spor adlı televizyon kanalında yorum kisvesi altında kendi kişisel reklamını yapmaya çalışan bir şahıs hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Ozan Zeybek isimli bu şahıs bugün ekranda sergilediği tavırla haddini ve sınırını aşmıştır. Şahsi görüş çerçevesinde kesinlikle değerlendirmeyeceğimiz tam olarak haddini aşan bu tavırdan hareketle, aynı ekranlardan özür açıklaması yapılmadıkça bugün itibarıyla ilgili kurumun herhangi bir görevlisini hiçbir tesisimize kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz.’ açıklamasını yaptı.

ozan-zeybek-fenerbahce-yorumuyla-kizdirdi-fenerbahce-den-flas-a-spor-karari-002.jpg