Pascal Nouma Icardi’ye verilen cezaya sessiz kalamadı! Kendi aldığı cezayı hatırlattı

Spor gündeminde geniş yer bulan Icardi’nin PFDK tarafından aldığı cezaya eski futbolcu Pascal Nouma da sessiz kalamadı. Eski futbolcudan gelen paylaşımda Icardi’ye verilen cezanın süresine tepki vardı.

Pascal Nouma Icardi’ye verilen cezaya sessiz kalamadı! Kendi aldığı cezayı hatırlattı

Eski Beşiktaşlı Pascal Nouma, Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’ye Ankaragücü tribünlerine yönelik yaptığı el hareketinden dolayı verilen ceza sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. PFDK, el hareketi dolayısıyla Icardi’ye 1 maç men cezası vermiş ve Icardi, dün akşam oynanan Antalyaspor maçında ilk 11’de yer bulamamıştı. Daha önce benzer bir hareketten dolayı 7 ay ceza alan Pascal Nouma, Icardi’nin ceza süresine kayıtsız kalamadı.

ICARDI’YE 1 MAÇ CEZA

Galatasaray’ın deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynadığı maçta Ankaragücü tribünlerine yönelik yaptığı el hareketi sebebiyle PFDK’ya sevk edilen ve 1 maç men cezası alan Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi, Galatasaray’ın dün akşam Antalyaspor’la oynadığı karşılaşmada forma giyememişti. Icardi’ye verilen 1 maç men cezası spor manşetlerinde geniş yer bulurken eski futbolcu Pascal Nouma da verilen cezaya kayıtsız kalamadı.

pascal-nouma-icardi-ye-verilen-cezaya-sessiz-kalamadi-kendi-aldigi-cezayi-hatirlatti.jpg

PASCAL NOUMA 7 AY CEZA ALMIŞTI

Eski Beşiktaşlı Pascal Nouma, siyah beyazlı kulüpte forma giydiği dönemde Icardi’nin el hareketine benzer bir hareket yaptığı için 7 ay ceza almıştı. Hem kendi aldığı ceza süresini hem de daha önce de verilen cezaları paylaşan Nouma, ‘No comment (yorum yok)’ notunu düştü.

pascal-nouma-icardi-ye-verilen-cezaya-sessiz-kalamadi-kendi-aldigi-cezayi-hatirlatti-001.jpg

Pascal Nouma'nın gündem olan paylaşımı;

‘Aynı maddeden sevk edilip kaç maç ceza aldılar; Pascal Nouma-7 ay, Van Persie-3 maç, Sadık Çiftpınar-4 maç, Fred-3 maç, Mauro Icardi-1 maç.’ şeklindeki gönderiye ‘No comment’ notunu düştü.

pascal-nouma-icardi-ye-verilen-cezaya-sessiz-kalamadi-kendi-aldigi-cezayi-hatirlatti-002.jpg