Penaltı tartışmalarına son noktayı Kasımpaşalı futbolcu koydu! Açıklama geldi

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasına son dakikalarda gelen penaltı kararı damga vurdu. Fenerbahçe’nin kazandığı penaltı spor gündeminde tartışma konusu oldu.

Penaltı tartışmalarına son noktayı Kasımpaşalı futbolcu koydu! Açıklama geldi

Bu akşam Kadıköy’de Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşması spor gündemine oturdu. Maçın son dakikalarında gelen penaltı kararı tartışma yarattı. Fenerbahçe’ye verilen penaltı sonrası verilen penaltı kararı gündem olurken sosyal medya da adeta ikiye bölündü. Gündemdeki penaltı tartışmalarına Kasımpaşalı futbolcu Yunus Emre Gedik son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gedik, kendisinin ağzından çıkmış gibi ortalığa atılan bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

MAÇA DAMGA VURSAN PENALTI KARARI

Bu akşam Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasına verilen penaltı kararı damga vurdu. Sahasında Kasımpaşa’yı konuk eden Fenerbahçe, maçın son dakikalarında penaltı kazandı. Skor 1-1 eşitlikle giderken gelen penaltı sonrası Fenerbahçe, Batshuayi’nin penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti. Penaltı kararı ve gelen golün ardından futbolseverler bu pozisyonun penaltı olup olmadığını tartışmaya başladı. Kasımpaşalı futbolcudan da tartışmalar sonrası açıklama geldi.

penalti-tartismalarina-son-noktayi-kasimpasali-futbolcu-koydu-aciklama-geldi.jpg

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Spor manşetlerine oturan penaltı pozisyonu büyük tartışma yaratan Yunus Emre Gedik, gündemin ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Yazılı basında ve sosyal medyada çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan Gedik, ‘Maçtan sonra sosyal medyada ve yazılı basında penaltı pozisyonu ile ilgili benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Saygılarımla.’ ifadelerine yer verdi.

penalti-tartismalarina-son-noktayi-kasimpasali-futbolcu-koydu-aciklama-geldi-001.jpg