Pendikspor Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig’in 14. Haftasında Galatasaray, deplasmanda Pendikspor’un konuğu olacak. Bu akşam ekrana gelecek maç öncesinde tüm detaylar merak ediliyor. Maçın hakemi ve takımların muhtemel 11’leri de büyük bir merakla araştırılıyor.

Pendikspor Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Süper Lig maçları kaldığı yerden devam ederken yeni haftanın maçları yine büyük bir heyecanla takip ediliyor. Galatasaray bu akşam deplasman maçına çıkıyor. Galatasaray taraftarlarının heyecanla beklediği karşılaşma öncesinde tüm merak edilenler yanıt buluyor. Bu akşamki maçın hakemi, maç saati, maçın yayınlanacağı kanal ve maçın hakemi ile ilgili araştırmalar sürüyor. İşte Pendikspor-Galatasaray maçı ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

PENDİKSPOR-GALATASARAY MAÇI SAAT 19.00’DA

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla devam ederken bu akşam Pendikspor, sahasında rakibi Galatasaray’ı konuk edecek. Heyecanla beklenen maç için nefesler tutuldu. Ligin 14. Hafta maçları oynanırken tüm takımlar 3 puan için mücadele ediyor. Pendikspor-Galatasaray maçı 2 Aralık 2023 Cumartesi (bu akşam) saat 19.00’da başlayacak.

PENDİKSPOR-GALATASARAY MAÇI HAKEMİ

Mücadele öncesinde maçla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Mücadelede düdük çalacak hakem de futbolseverler tarafından merak ediliyor. Pendikspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Futbolseverler karşılaşmayı beIN Sports ekranlarından naklen takip edebilecek.

PENDİKSPOR MUHTEMEL 11’LER

- Erdem

- Sequeira

- Welinton

- Berkay

- Özgenç

- İbrahim

- Lusamba

- Endri Çekici

- Diaby

- Halil

- Erencan

pendikspor-galatasaray-macinin-hakemi-belli-oldu.jpg

GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

- Muslera

- Kazımcan

- Abdülkerim

- Kaan

- Boey

- Oliveira

- Torreira

- Kerem Aktürkoğlu

- Zaha

- Ziyech

- Icardi