Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’dan tribünlere müstehcen hareket

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, tribünlere yaptığı hareketle şaşkınlık yarattı.

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’dan tribünlere müstehcen hareket

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, tribünlere yönelik yaptığı müstehcen hareketle gündemde. Suudi Pro Ligi'nde Al-Nassr'ın Al-Shabab'ı 3-2 mağlup ettiği maç sonrası tribünlere yönelen ve müstehcen hareket yapan Ronaldo hakkında soruşturma başlatıldı.

Suudi Pro Ligi'nde Al-Nassr ve Al-Shabab arasında oynanan karşılaşmada ilk golü 21. Dakikada Ronaldo kaydetti. Ancak Portekizli yıldız golün ardından Al-Shabab taraftarlarına yönelik müstehcen hareketi ile herkesi şaşkına çevirdi.

MESSİ TEZAHÜRATLARI ÇİLECEN ÇIKARDI,

Al-Nassr'ın Al-Shabab'ı 3-2 mağlup ettiği maçta tribünlerden Messi tezahüratlarının yükselmesi iddiaya göre Ronaldo’yu çileden çıkardı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntülerde Ronaldo’nun bu tezahüratlar üzerine kulaklarını tıkadığı ve pelvik bölgesinin önünde elini defalarca ileri geri salladığı görüldü.

Suudi Arabistan kanallarında bu olay yayınlanmadı. Ancak, Suudi yorumculardan büyük çoğunluğu Ronaldo’nun ceza alması gerektiğini savundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak gelen bilgilere ulusal futbol federasyonunun (SAFF) yaşanan olay sonrasında Ronaldo hakkında soruşturma başlattı.