Quaresma Beşiktaş için geldi! Fotoğrafını paylaştı sosyal medya yıkıldı

Beşiktaş formasıyla efsane işlere imza atan yıldız futbolcu Quaresma, uzun zaman sonra yeniden İstanbul’da. Beşiktaş için yollara düşen yıldız ismin herkesin heyecanla beklediği Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini izlemek için İstanbul’a geldiği öğrenildi.

Quaresma Beşiktaş için geldi! Fotoğrafını paylaştı sosyal medya yıkıldı

Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen ve siyah beyazlı formayla başarıdan başarıya koşan yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, derbi maçı için sürpriz yaptı. Herkesin kilitlendiği Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini bir dönem efsane işlere imza attığı Beşiktaş’ın stadyumunda izlemek için İstanbul2a gelen yıldız imse ailesi de eşlik etti. Bu güzel sürpriz Beşiktaş taraftarlarını çok mutu etti. Quaresma’nın gelişi sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Siyah beyazlı taraftarlar efsane ismi ne kadar özlediklerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

DERBİYİ TRİBÜNDEN İZLEMEK İÇİN İSTANBUL’A GELDİ

Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen yıldız futbolcu Quaresma, yarın akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini tribünden izlemek için ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi. Beşiktaş’ın kendisi için çok özel olduğunu söyleyen ve Beşiktaş’ı çok özlediğini söyleyen Quaresma, gelişiyle siyah beyazlı taraftarları çok mutlu etti.

quaresma-besiktas-icin-geldi-fotografini-paylasti-sosyal-medya-yikildi.jpg

‘DERBİDE ÇIK OYNA DESELER OYNARIM’

Yarın akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu. Derbi maçını tribünden izlemek için ailesiyle birlikte İstanbul’a gelen Beşiktaş’ın efsane ismi Quaresma, Beşiktaş’a olan özlemini dile getirdi. Beşiktaş’ın kendisi için çok özel bir yer olduğunu söyleyen Quaresma, ‘Derbide çık oyna deseler yapabilirim. 10 dakikadan fazla bile oynarım. Başkanla, hocayla, takımla görüşmek lazım. Kariyerimi Beşiktaş’ta bitirmek çok güzel olurdu. Beşiktaş benim için çok özel bir yer. Futbola veda etmek istiyorum. Saha içinde bunu yapmak istiyorum. Bu yüzden Beşiktaş’ta bırakmak inanılmaz olurdu.’ dedi.