Rambo Okan Aziz Yıldırım’ı görünce bayıldı

Fenerbahçe’de gündem başkanlık seçimleri olurken Aziz Yıldırım’ın aday olma kararı Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmı Ali Koç’u desteklerken bir kısmı ise Aziz Yıldırım’ı destekliyor.

Rambo Okan Aziz Yıldırım’ı görünce bayıldı

Fenerbahçe’de seçime kısa bir süre kalırken Aziz Yıldırım’dan başkan adaylığı çıkışı gelmiş ve Yıldırım, aday olacağını duyurmuştu. Adaylık duyurusunun ardından bugün basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım, açıklamalarıyla spor manşetlerinin en üst sıralarına yerleşti. Fenerbahçe taraftarlarının can kulağıyla dinlediği Aziz Yıldırım’ı bekleyen Rambo Okan ise karşısında Aziz Yıldırım’ı görünce heyecandan bayıldı. Rambo Okan’ın bayılma anı sosyal medyada çok konuşuldu.

AZİZ YILDIRIM’I GÖRÜNCE YERE DÜŞÜP BAYILDI

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün Fenerbahçe başkanlığı adaylığını resmi olarak açıklamak üzere bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısını düzenleyeceği otelin önüne gelen Aziz Yıldırım’ı burada koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan ve ‘Rambo Okan’ ismiyle tanınan Okan Güler bekliyordu. Rambo Okan, karşısında Aziz Yıldırım’ı görünce heyecandan yere düşüp bayıldı.

rambo-okan-aziz-yildirimi-gorunce-bayildi-001.jpg

HEMEN MÜDAHALE EDİLDİ

Aziz Yıldırım’ı karşısında görünce büyük bir heyecan yaşayan ve bir anda yere yığılan Rambo Okan’ın bayıldığı öğrenildi. O anlar ise bir kişinin cep telefonu kamerasına ssaniye saniye yansıdı. Bir kişi yere düşen ve baygınlık geçiren Rambo Okan’a hemen müdahale etti. Kısa sürede sosyal medyaya düşen o görüntüler çok konuşuldu. Rambo Okan’ın bayılma anına ait videoya yorum yağdı.

rambo-okan-aziz-yildirimi-gorunce-bayildi.jpg