Ronaldinho Survivor'da! Ronaldinho Sercan Yıldırım maçı sonucu

Survivor All Star 2024’ün yeni bölümleri heyecanla takip edilirken bu heyecanı ikye katlayacak muhteşem bir sürpriz gelmiş ve Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho’nun futbol maçı için Survivor’a geleceğini duyurmuştu.

Ronaldinho Survivor'da! Ronaldinho Sercan Yıldırım maçı sonucu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho’nun Survivor’a gelerek futbol maçı yapacağını açıklamıştı. Herkesin heyecanla beklediği o maç ve tüm detaylar araştırılırken Acun Ilıcalı, detayları da paylaştı. Ronaldinho’nun Dominik’e geleceğini ve ayak tenisi oynayacaklarını duyuran Ilıcalı, Ronaldinho’nun kenidisini kırmadığını ve davetini kabul ettiğini anlattı. Ronaldinho’nun da yer aldığı takımların ayak tenisi oynadığı anlara ait tanıtım kısa sürede gündem oldu. Ronaldinho heyecanı Survivor yarışmacıları kadar Survivor izleyicisini de sardı.

EFSANE FUTBOLCU RONALDINHO SURVIVOR'DA

Survivor All Star 2024’te Ronaldinho heyecanı yaşanıyor. Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamayla sürprizi duyurmuş ve herkesi heyecanlandırmıştı. Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho’nun Survivor’a geleceğini duyuran Acun Ilıcalı, ünlü futbolcuyu Dominik’e davet ettiğini ve ayak tenisi oynama teklifi sunduğunu anlattı. Acun Ilıcalı’yı kırmayan Ronaldinho, Survivor yarışmacılarıyla ayak tenisi oynayacak.

ronaldinho-survivor-da-ronaldinho-sercan-yildirim-maci-sonucu.jpg

ronaldinho-survivor-da-ronaldinho-sercan-yildirim-maci-sonucu-001.jpg

SERCAN YILDIRIM VE ACUN ILICALI TAKIM KURACAK

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ronaldinho açıklamasında detaylara yer verdi. Ronaldinho’nun Survivor’a yarışmak için değil ayak tenisi oynamak için geleceğini anlatan Ilıcalı, ‘Ronaldinho’ya Survivor’a gel ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun beni kırmadı.’ dedi. Survivor’da Acun Ilıcalı ve Sercan Yıldırım’ın kurduğu takımlar ayak tenisi maçında karşı karşıya geliyor. Futbol efsanesi Ronaldinho ise 15’er dakika hem mavi takımda hem de kırmızı takımda oynayacak. Maçı kazanan takım ise büyük ödülün sahibi olacak.

ronaldinho-survivor-da-ronaldinho-sercan-yildirim-maci-sonucu-002.jpg