Santos küme düştü taraftarlar çılgına döndü! Park halindeki araçları ateşe verdiler

İlk kez küme düşen Santos’un taraftarları bu haberle birlikte öfkeden adeta çılgına döndü. 111 yıllık tarihinde ilk kez küme düşen takımın taraftarları bu olaya çok sinirlendi ve sokaklarda hiç istenmeyen olaylar yaşandı.

Santos küme düştü taraftarlar çılgına döndü! Park halindeki araçları ateşe verdiler

Brezilya’nın Serie A takımlarınsan Santos küme düştü. İlk kez küme düşen takımın taraftarları bu duruma çok sinirlendi. Takımlarının küme düşmesine öfkelenen taraftarlar olay çıkardı. Gözü dönmüş taraftarların çıkardığı olaylar stadyum dışına taştı ve sokaklarda hiç istenmeyen olaylar meydana geldi. Caddelerde polisle çatıştıkları öğrenilen taraftarların park halindeki araçlara da zarar verdikleri öğrenildi.

İLK KEZ KÜME DÜŞTÜLER

Brezilya’nın Serie A takımlarından Santos, tam 111 yıllık tarihinde ilk kez küme düştü. Santos, Brezilya Serie A’da lig tarihinin küme düşmeyen 3 temsilcisinden biriydi. Ancak bu seri sona erdi ve Santos, sahasında aldığı mağlubiyet sonrasında bir alt lige düştü. Bu durum taraftarları çok sinirlendirdi. Takımlarının küme düşmesine sinirlenen taraftarlar olay çıkardı.

santos-kume-dustu-taraftarlar-cilgina-dondu-park-halindeki-araclari-atese-verdiler.jpg

OLAYLAR STADYUM DIŞINA TAŞTI

Ligin son haftasında kendi sahasında oynadığı maçı 2-1’lik skorla kaybeden Santos, bu sonuçla ilk kez küme düşmüş oldu. Santos taraftarları takımlarının küme düşmesine çok sinirlenirken taraftarların çıkardığı olaylar stadyum dışına kadar taştı ve sokaklarda istenmeyen dolaylar yaşandı. Caddelerde polisle çatıştıkları öğrenilen taraftarların park halinde olan otomobil ve otobüsleri ateşe verdikleri öğrenildi.