Semih Kaya Seçil Erzan olayıyla ilgili sessizliğini bozdu! Kanıtlarım var diyerek anlattı

Spor manşetlerinde geniş yer bulan fon vurgunu olayı ile ilgili çok sayıda iddia ortaya atılırken gündemde yer alan isimlerden biri de eski futbolcu Semih Kaya olmuştu. Kaya’nın Seçil Erzan’dan parasını darp ve tehditle aldığı iddia edilmişti.

Semih Kaya Seçil Erzan olayıyla ilgili sessizliğini bozdu! Kanıtlarım var diyerek anlattı

Tüm Türkiye ve spor manşetleri günlerdir fon vurgunu olayını konuşuyor. Seçil Erzan’ın futbol dünyasından tanınmış çok sayıda isme yaptığı iddia edilen vurgun olayı gündemde yer almaya devam ederken olayda en dikkat çeken isimlerden biri de eski futbolcu Semih Kaya olmuştu. Olayın ardından hakkında çok sayıda iddia ortaya atılan eski futbolcu Semih Kaya, sessizliğini bozdu ve gazeteci Nevşin Mengü’ye açıklamalarda bulundu. Hakkındaki iddiaları reddeden Kaya, Seçil Erzan’a şiddet uygulayarak parasını geri aldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

SEÇİL ERZAN’I DARP ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Eski futbolcu Semih Kaya, fon vurgunuyla futbol dünyasından çok sayıda ismin de aralarında bulunduğu kişileri mağdur ettiği iddia edilen Seçil Erzan olayı ile ilgili sessizliğini bozdu. Seçil Erzan’dan parasını alamayan isimler arasında olduğu öne sürülen ve Erzan’ı darp ettiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya, gazeteci Nevşin Mengü’nün YouTube kanalına konuk oldu ve hakkındaki iddialara yanıt verdi. Kaya, Seçil Erzan’a şiddet uygulayarak parasını geri aldığı iddiasını yalanladı ve kendisinin nasıl fona çekildiğini de anlattı.

semih-kaya-secil-erzan-olayiyla-ilgili-sessizligini-bozdu-kanitlarim-var-diyerek-anlatti.jpg

SEMİH KAYA: BENİ KADINA ŞİDDETLE İTHAM ETMESİNLER

Hakkındaki iddialar ve mağduriyeti hakkında konuşan Semih Kaya, beni kadına şiddetle itham etmesinler dedi ve şöyle devam etti; ‘Benim bir eşim var. Beni tanıyanlar çok iyi bilir. Ben eşim olmadan hiçbir yere gitmem. Hele ki o bir hanımefendiyse yalnız başıma gitmemeye çalışırım. Öyle bir şey yok. Ben neden şiddet uygulayayım? Kesinlikle böyle bir şey yapmadım. Kanıtlarım var elimde. Beni kadına şiddetle itham etmesinler. Ben böyle bir şey yapmadım çünkü.’

semih-kaya-secil-erzan-olayiyla-ilgili-sessizligini-bozdu-kanitlarim-var-diyerek-anlatti-001.jpg

AVUKATI WHATSAPP YAZIŞMALARINI GÖSTERDİ

Programda Semih Kaya’nın avukatı Ahmet Kurutluoğlu da vardı. Söz konusu iddialarla ilgili konuşan Kurutluoğlu, Semih Kaya ve Seçil Erzan arasında geçen WhatsApp yazışmalarını gösterdi ve bu yazışmaların Semih Kaya’nın şiddet uygulamadığının da parasını alamadığının da ispatı olduğunu söyledi. Söz konusu WhatsApp yazışmalarında Seçil Erzan; ‘Ablacım! Biliyorum bekliyorsun ben de almak için bekliyorum. İnan Pazartesi’ye kalmayacak. Fırat’a da söz verdim.’ ifadelerini kullanırken Semih Kaya’nın da yanıt olarak, ‘Benimle dalga geçmeyin. Ya bugün görüşürüz ya da bugün.’ dediğini görülüyor. Bu yazışmaları çıktı olarak alan ve programda gösteren Kaya’nın avukatı Ahmet Kurutluoğlu, Sözde döven insana ‘ablacım’ diye hitap ediyor. Bu parasını alamadığının da dövmediğinin de ispatı. Bundan daha önemli bir belge olacağını düşünmüyorum.’ dedi.

semih-kaya-secil-erzan-olayiyla-ilgili-sessizligini-bozdu-kanitlarim-var-diyerek-anlatti-002.jpg