Semih Kılıçsoy A Milli Takım formasını giyecek! Montella’nın radarına girdi

Beşiktaş forması giyen genç yetenek Semih Kılıçsoy, sezonun en dikkat çeken oyuncularından biri. Başarısıyla tüm dikkatleri üstüne çeken Semih Kılıçsoy’un A Milli Takım formasını giyeceği konuşuluyor.

Semih Kılıçsoy A Milli Takım formasını giyecek! Montella’nın radarına girdi

Süper Lig’deki başarılı performansıyla herkesin beğenisini toplayan genç yıldız Semih Kılıçsoy’un son dönemdeki performansı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’nın da dikkatini çekiyor. Montella’nın radarına giren 18 yaşındaki yıldız, Mart ayında Macaristan ve Avusturya ile oynanacak olan hazırlık maçlarında ilk kez Milli formayı giyecek.

LİG’DEKİ BAŞARISI DİLLERDE

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, bu sezon çıktığı mücadelelerdeki performansıyla herkesin dilinde. Başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Kılıçsoy’un Mart ayında ilk kez Milli formayı giymesi bekleniyor. Süper Lig devi Beşiktaş’ta forma giyen ve takımına katkısıyla tüm başarısını sergileyen Semih Kılıçsoy, son zamanların yükselen yıldızları arasında. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da Semih Kılıçsoy’u radarına aldı.

A MİLLİ TAKIM KADROSUNA ALINACAK

Fanatik’te yer alan habere göre, son dönemin yükselen yıldızlarından biri olan ve yeteneğiyle takdir toplayan Semih Kılıçsoy, Milli formayı giymeye hazırlanıyor. Montella’nın, genç yıldızı önümüzdeki ay Macaristan ve Avusturya ile oynanacak olan hazırlık maçlarında A Milli Takım kadrosuna alacağı konuşuluyor.

semih-kilicsoy-a-milli-takim-formasini-giyecek-montella-nin-radarina-girdi.jpg

SEMİH KILIÇSOY’UN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Beşiktaş forması ile bu sezon toplam 13 maça çıkan Semih Kılıçsoy, bu karşılaşmalarda takımına 8 gol ve 1 asistlik katkı sundu.