Semih Kılıçsoy Galatasaray derbisi için çok iddialı konuştu

Beşiktaş’ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, Süper Lig’deki mücadelelerde takımına büyük katkılar sunuyor. Bu akşam oynanan İstanbulspor maçında da attığı muhteşem golle takımına skor katkısı sunan genç futbolcudan gündem olan bir açıklama geldi.

Semih Kılıçsoy Galatasaray derbisi için çok iddialı konuştu

Beşiktaş, bu akşam deplasmanda İstanbulspor’un konuğu oldu. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan maçta yine muhteşem bir performans sergileyen genç yıldız attığı golle de takımına skor katkısı sundu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kılıçsoy, önümüzdeki hafta Beşiktaş’ın ev sahipliğinde oynanacak olan Galatasaray derbisiyle ilgili de yorumunu dile getirdi. İlk derbi maçına çıkacağını söyleyen 18 yaşındaki futbolcu, ‘Biraz heyecanlıyım. İnşallah yeneceğiz’ dedi.

BEŞİKTAŞ DEPLASMANDAN GALİP DÖNDÜ

Trendyol Süper Lig’in 27. Haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor’un sahasına konuk oldu. Saat 19.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetti. Futbolseverlerin beIN Sports 1 ekranlarından canlı takip ettiği karşılaşmada Beşiktaş’ta gol perdesini genç yıldız Semih Kılıçsoy açtı. Siyah beyazlı ekip, Semih Kılıçsoy’un dakika 23’te attığı golle 1-0 öne geçti. Beşiktaş’ta ikinci gol ise maçın ikinci yarısında geldi. Dakika 54’te Emest Muçi’nin attığı golle skoru 2-0’a taşıyan konuk ekip deplasmandan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

semih-kilicsoy-galatasaray-derbisi-icin-cok-iddiali-konustu.jpg

SEMİH KILIÇSOY DERBİ İÇİN ÇOK HEYECANLI

İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı genç yıldız Semih Kılıçsoy, 3 Mart Pazar günü Beşiktaş’ın ev sahipliğinde oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemdeki yükselen performansı ile ilgili yorum yapan Kılıçsoy, çok çalıştığını söyledi ve ‘Çok çalışıyorum, karşılığını alıyorum, gol atıyorum. Çok mutluyum’ dedi. İlk derbi maçına Galatasaray karşısında çıkacağını söyleyen Semih Kılıçsoy, ‘Galatasaray maçı benim ilk derbim olacak. Biraz heyecanlıyım. İnşallah yeneceğiz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.’ dedi.