Şenol Güneş yeni takımını buldu! İmzalar atılıyor

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş’in çalıştıracağı takım hangisi olacak, Şenol Güneş yeniden Beşiktaş’ı çalıştıracak mı, Beşiktaş’ın yeni hocası kim olacak soruları gündemdeyken spor manşetlerine bomba bir iddia düştü.

Şenol Güneş yeni takımını buldu! İmzalar atılıyor

İsmi yeniden Beşiktaş’la anılan deneyimli teknik adam Şenol Güneş’in yeni takımının belli olduğu iddia ediliyor. Beşiktaş’la yolları ayrılan ve gelecek sezon için adı yeniden Beşiktaş’la anılmaya başlanan Şenol Güneş’in yeni adresinin Güney Kore Milli Takımı olacağı iddia ediliyor. Şenol Güneş ve ekibinin bu hafta Güney Kore Milli Takımı yetkilileri ile görüşme gerçekleştireceği de iddialar arasında.

ADI BEŞİKTAŞ’LA ANILIYORDU

Beşiktaş’la yolları ayrılan tecrübeli teknik adam şenol Güneş’in yeni sezonda tekrar Beşiktaş’ın hocası olacağı iddia ediliyordu. Beşiktaş’ta yeni hoca arayışları sürerken Sergen Yalçın ve Şenol Güneş’in isimleri gündeme gelmişti. Gelecek sezonda yeniden Beşiktaş’ı çalıştıracağı iddia edilen Güneş ile ilgili yeni gelişmeler spor manşetlerinde yer almaya başladı. Şenol Güneş’in Güney Kore Milli Takımı ile anlaşma sağlamaya yakın olduğu öne sürüldü.

senol-gunes-yeni-takimini-buldu-imzalar-atiliyor.jpg

GÜNEY KORE MİLLİ TAKIMI İLE İMZA AN MESELESİ

Spor manşetlerinde geniş bir yer bulan iddiaya göre Şenol Güneş, Güney Kore Milli Takımı ile her an anlaşma sağlayabilir. Güneş’in Güney Kore Milli Takımı’nın başına geçmeye hazırlandığı iddia ediliyor. Deneyimli teknik adam, anlaşma sağlanması durumunda 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Şenol Güneş’in Güney Kore Milli Takımı’na sıcak baktığı konuşuluyor. Deneyimli teknik adam ve ekibinin bu hafta Güney Kore Milli Takım yetkilileri ile görüşme gerçekleştireceği ve tarafların anlaşması durumunda Güneş’in Güney Kore Milli Takımı ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı da konuşulanlar arasında.