SON DAKİKA Galatasaray’ın başkanı belli oldu! Dursun Özbek mi, Süheyl Batum mu?

Galatasaray’da bugün yapılan başkanlık seçimlerinde sonuçlar merakla bekleniyordu. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından oy sayımına geçilmişti. Oy sayım işlemi devam ederken bir isim başkanlığı garantiledi.

SON DAKİKA Galatasaray’ın başkanı belli oldu! Dursun Özbek mi, Süheyl Batum mu?

Galatasaray’da Dursun Özbek ve Süheyl Batum’un yarıştığı başkanlık seçiminde sonuçlar merakla beklenirken oy sayım işlemi de an be an takip ediliyor. Mevcut başkan Dursun Özbek ile Süheyl Batum’un yarıştığı başkanlık seçiminde oyların sayımı sürerken Dursun Özbek, açılan sandıklar sonucunda 3343 oy alarak yeniden başkan olmayı garantiledi.

DURSUN ÖZBEK YENİDEN GALATASARAY BAŞKANI

Galatasaray'da olağan seçimli genel kurulda oylar kullanıldı. Kongrede 4 bin 415 oy kullanıldı ve kongrede oyların 3343'ünü alan Dursun Özbek, yeniden başkan seçildi. Yeniden Galatasaray Başkanı seçilen Dursun Özbek, rakibine fark attı ve aldığı bu oyla Ünal Aysal'a ait olan 'en fazla oyla seçilen başkan' rekorunun yeni sahibi oldu.

son-dakika-galatasaray-in-baskani-belli-oldu-dursun-ozbek-mi-suheyl-batum-mu.jpg

SÜHEYL BATUM 955 OYDA KALDI

Galatasaray Spor Kulübü'nün bugünkü başkanlık seçiminde Dursun Özbek ve Süheyl Batum'dan oluşan 2 aday vardı. Dursun Özbek, rekor oyla yeniden Galatasaray'ın başkanı seçilirken diğer aday Süheyl Batum ise 955 oy aldı. Yeniden Galatasaray Başkanı seçilen Dursun Özbek, seçimin ardından yaptığı ilk açıklamada; 'Galatasaray'a yakışan demokratik bir seçim olmuştur. Süheyl kardeşime de bu demokrasiye verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Burada kaybeden yoktur. Bir kurum kazanmıştır. O da Galatasaray'dır.' ifadelerine yer verdi. Seçim sonuçlarının ardından bir açıklama da Süheyl Batum2dan geldi. Batum, 'Bu seçimlerin kazananı her zamanki gibi Galatasaray oldu. Bu seçim, yarınki zaferimize bir ön olacaktır. Hep beraber 24. Şampiyonluğumuzu yaşayacağız. Bu şölen havasında demokrasiyi uygulayan bir kulüpten bütün camialar korksun. Biz Galatasarayız. Kimseye benzemeyiz.' dedi.