Sparta Prag Galatasaray muhtemel 11’ler! Kaan Ayhan'dan sürpriz geldi

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Sparta Prag’ın konuğu oluyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da oynanan maçın rövanşı bu akşam ekrana gelecek.

Sparta Prag Galatasaray muhtemel 11’ler! Kaan Ayhan'dan sürpriz geldi

Galatasaray’ın Çekya temsilcisi Sparta Prag’ın sahasına konuk olacağı rövanş karşılaşması öncesinde tüm detaylar araştırılıyor. Kritik maçın muhtemel karosu da merak edilirken sarı kırmızılı ekipte son durumu merak edilen futbolcular da var. Bunlardan biri de Kaan Ayhan. Ağrıları bulunan Kaan Ayhan’ın bu akşamki rövanş maçında forma giymek istediği ve bunu Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’la da paylaştığı belirtiliyor. İşte Sparta Prag-Galatasaray maçının muhtemel 11’leri ve karşılaşmayla ilgili merak edilen tüm detaylar…

SPARTA PRAG MUHTEMEL İLK 11

- Vindahl

- Vitik

- Sorensen

- Panak

- Preciado

- Laçi

- Kairinen

- Pesek

- Karabec

- Haraslin

- Kuchta

sparta-prag-galatasaray-muhtemel-11-ler-kaan-ayhan-dan-surpriz-geldi.jpg

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

- Muslera

- Barış Alper

- Sanchez

- Abdülkerim

- Berkan

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Tete

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

sparta-prag-galatasaray-muhtemel-11-ler-kaan-ayhan-dan-surpriz-geldi-001.jpg

KAAN AYHAN’DAN GÜZEL HABER

Galatasaray’da yoğun geçen maç programı dolayısıyla sakatlık endişeleri sebebiyle MKE Ankaragücü deplasmanında forma şansı bulamayan Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Torreira ile ilgili son durum merak edilirken Torreira ve Abdülkerim Bardakcı’nın tamamen iyileştiği ve bu akşamki maçta ilk 11’de yer almasının beklendiği belirtilirken ağrıları bulunan Kaan Ayhan’ın ise buna rağmen bu akşamki rövanş maçında forma giymek istediği öğrenildi. Kaan Ayhan, bu akşamki deplasman maçında sahada olma isteğini Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile de paylaştı.