Süper Kupa finalinde yeni transferler oynayabilecek mi merak ediliyordu! TFF açıkladı

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışı gün geçtikçe kızışırken gözlerin çevrildiği Süper Kupa final maçı için de yeni tarih bugün belli oldu. Süper Kupa final maçı 7 Nisan tarihinde Şanlıurfa’da oynanacak.

Süper Kupa finalinde yeni transferler oynayabilecek mi merak ediliyordu! TFF açıkladı

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçı için nefesler tutuldu. Ertelenen maçın yeni tarihi TFF tarafından duyuruldu. Süper Kupa finali 7 Nisan 2024’te Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda saat 21.00’de oynanacak. Süper Kupa final maçının yeni tarihinin açıklanmasının ardından gözler takımların yeni transferlerine çevrildi. Bilindiği gibi ara transfer döneminde Fenerbahçe de Galatasaray da kadrosunu genişletti. Futbolseverler, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yeni transferlerinin Süper Kupa final maçında oynayıp oynayamayacağını merak ediyordu. Bu soru da yanıt buldu. TFF, Süper Kupa finalinde kulüplerin yeni transferlerinin de oynayabileceğini duyurdu.

YENİ TRANSFERLER FORMA GİYEBİLECEK

Turkcell Süper Kupa final maçı 7 Nisan 2024 saat 21.00’de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan final maçı için geri sayım başladı. Takvim değişikliği sebebiyle futbol müsabaka talimatının 18. Maddesi Süper Kupa final maçında uygulanmayacak. Bu kapsamda her iki takımın yeni transferleri de Süper Kupa final maçında forma giyebilecek.

super-kupa-finalinde-yeni-transferler-oynayabilecek-mi-merak-ediliyordu-tff-acikladi.jpg

SÜPER LİG SEZON BİTİŞ TARİHİ DEĞİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 7 Nisan tarihinde oynanacağını açıkladığı Süper Kupa finali ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. 7 Nisan’da oynanmasına karar verilen Süper Kupa müsabakası sebebiyle Trendyol Süper Lig’in 5-6-7-8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanan 32. haftadan itibaren birer hafta kaydırıldı ve sezonun 26 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanmasına karar verildi.