Süper Lig 31. Hafta maçları! Milli ara başladı

Trendyol Süper Lig’de yeni hafta ne zaman başlayacak, 31. Hafta maç programı nasıl merak ediliyor. Yeni hafta heyecanla beklenirken Süper Lig fikstürü araştırılmaya başlandı. Süper Lig’de Mart ayında Milli maç arası başladı.

Süper Lig 31. Hafta maçları! Milli ara başladı

Sezon sonuna doğru yaklaşırken futbolseverler de maç programlarını daha bir heyecan ve merakla takip etmeye başladı. Trendyol Süper Lig’de 30. Hafta maçları geride kaldı ve gözler 31. Hafta maç programına çevrildi. Yeni haftanın maç programı ve tüm karşılaşmaların günü ve saati merak ediliyor. Bilindiği gibi Süper Lig’de Milli araya girildi. A Milli Futbol Takımımızın maç takvimi dolayısıyla Milli maç arası başladı. Süper Lig’de yeni haftanın Nisan ayının başında başlaması bekleniyor. Peki, Milli ara ne zaman bitecek 2024? Milli maç arası ne zaman bitiyor? Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? Süper Lig 31. Hafta hangi maçlar var? Süper Lig 31. Hafta maç programı nasıl? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un maçları ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

MİLLİ ARA BAŞLADI

Süper Lig, Milli maç arasına girdi. A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde oynayacağı hazırlık maçları dolayısıyla Süper Lig’e ara verildi. Süper Lig’de Milli ara, 17 Mart 2024 tarihinde oynanan maçların ardından başladı. A Milli Futbol Takımımızın maçları 26 Mart 2024 Salı günü oynanacak Avusturya-Türkiye maçıyla sona erecek. Süper Lig’de 31. Hafta ise 3 Nisan 2024 tarihinde başlayacak.

TRENDYOL SÜPER LİG 31. HAFTA MAÇLARI

Başakşehir-Beşiktaş

Antalyaspor-Ankaragücü

Sivasspor-Karagümrük

Gaziantep FK-Alanyaspor

Galatasaray-Hatayspor

İstanbulspor-Rizespor

Kayserispor-Kasımpaşa

Konyaspor-Trabzonspor

Samsunspor-Pendikspor

Fenerbahçe-Adana Demirspor

super-lig-31-hafta-maclari-milli-ara-basladi.jpg

MİLLİ TAKIM MAÇ TAKVİMİ

Futbolseverler, A Milli Futbol Takımımızın maçlarını heyecanla bekliyor. Milli Takım maç programı şöyle;

- 22 Mart 2024 Cuma: Macaristan-Türkiye

- 26 Mart 2024 Salı: Avusturya-Türkiye

MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK

A Milli Futbol Takımımız, Cuma günü Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Milli Takım aday kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Ancak sakatlıklar dolayısıyla aday kadrosunda değişikliğe gidildi. Sakatlıkları bulunan Ferdi Kadıoğlu ile Cengiz Ünder, aday kadrodan çıkarıldı. Sakatlıklarından dolayı aday kadrodan çıkarılan iki futbolcu yerine Oğuz Aydın ve Rıdvan Yılmaz aday kadroya dahil edildi.