Süper Lig bugünkü maçlar 27. hafta! Süper Lig’de bugün oynanacak maçlar

Futbolseverler, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında da maç takvimini yakından takip ediyor. Süper Lig’de bu hafta Pazar günü yine futbolseverleri ekrana kilitleyecek karşılaşmalar var. Lig’de heyecan devam ederken gözler bugünün maç programında.

Süper Lig bugünkü maçlar 27. hafta! Süper Lig’de bugün oynanacak maçlar

Süper Lig’de sezonun şampiyonluk yarışı tüm heyecanıyla sürüyor. Futbolseverlerin yakından takip ettiği maç takvimi ile ilgili araştırmalar bugün daha da yoğunlaştı. Bu akşam oynanacak maçlar ve bugünün maç takvimi merak edilirken bugün hangi takımların maçı var, bugün kimin maçı var merakla araştırılıyor. Peki, Trendyol Süper Lig bugün kimin maçı var? Süper Lig 27. hafta hangi maçlar var? Trabzonspor-Adana Demirspor maçı saat kaçta? Karagümrük-Alanyaspor maçı ne zaman? İstanbulspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Süper Lig 25 Şubat 2024 Pazar günü oynanacak maçlar…

ADANA DEMİRSPOR BUGÜN TRABZONSPOR DEPLASMANINDA

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Adana Demirspor, bugün rakibi Trabzonspor’un sahasına konuk olacak. Her iki takım taraftarları da bugün oynanacak karşılaşma için nefeslerini tuttu ve heyecanla maçın başlayacağı saati beklemeye başladı. Trabzonspor-Adana Demirspor maçı bugün saat 16.00’da başlayacak. Futbolseverler karşılaşmayı beIN Sports 1 ekranlarından naklen izleyebilecek.

super-lig-bugnku-maclar-27-hafta-super-lig-de-bugun-oynanacak-maclar.jpg

SÜPER LİG 27. HAFTA 25 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ OYNANACAK MAÇLAR

- 25 Şubat 2024 Pazar saat 13.30: Sivasspor-Pendikspor

- 25 Şubat 2024 Pazar saat 16.00: Trabzonspor-Adana Demirspor

- 25 Şubat 2024 Pazar saat 16.00: Karagümrük-Alanyaspor

- 25 Şubat 2024 Pazar saat 19.00: İstanbulspor-Beşiktaş