Süper Lig bugünkü maçlar 17 Mayıs Cuma maç programı

Trendyol Süper Lig’de yeni hafta başlıyor. Sezon sonuna az bir süre kalırken sondan bir önceki hafta maçları olan 37. hafta maçları bugün start veriyor. Trendyol Süper Lig’de 37. Hafta maç programı merakla takip ediliyor.

Süper Lig bugünkü maçlar 17 Mayıs Cuma maç programı

Süper Lig’de 37. Hafta maç programı futbolseverlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Yeni haftanın açılış maçları bu akşam ekrana gelecek. Futbolseverlerin gözü ve kulağı son hafta maçlarına çevrilirken şampiyonluk heyecanı da devam ediyor. Bu sezon kim şampiyon olacak, hangi takım şampiyon olup kupayı alacak hepsi ve daha fazlası araştırılıyor. Peki, Trendyol Süper Lig bugün hangi maçlar var? Süper Lig bugün kimin maçı var 17 Mayıs 2024 Cuma? Süper Lig fikstür 37. Hafta nasıl? İşte detaylar…

TRENDYOL SÜPER LİG BUGÜNKÜ MAÇLAR

Trendyol Süper Lig’de 37. Haftanın açılış maçları bu akşam ekrana gelecek. Tüm futbolseverler nefeslerini tuttu ve bu akşamki karşılaşmaları beklemeye başladı. Bu akşam oynanacak maçlarla ilgili tüm detaylar merak ediliyor. 17 Mayıs 2024 Cuma (bu akşam) saat 17.00’de İstanbulspor-Sivasspor maçı ekrana gelecek. Saat 20.00’de ise Antalyaspor-Adana Demirspor maçı ekranda olacak.

super-lig-bugunku-maclar-17-mayis-cuma-mac-programi.jpg

MAÇLARIN HAKEMLERİ

Bu akşam oynanacak karşılaşmaların hakemleri ve maçların yayınlanacağı kanal da merak edilenler arasında. Bu akşam saat 17.00’de ekrana gelecek olan İstanbulspor-Sivasspor maçını hakem Ömer Faruk Turtay yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Saat 20.00’de başlayacak olan Antalyaspor-Adana Demirspor maçını ise hakem Turgut Doman yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.