Süper Lig Fenerbahçe Alanyaspor muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig’in yeni haftasında mücadeleler yine heyecanla takip ediliyor. Futbolseverleri ekrana kilitleyecek olan mücadelelerden biri de bu akşam Kadıköy’de oynanacak. Fenerbahçe, rakibi Alanyaspor’u sahasında ağırlayacak.

Süper Lig Fenerbahçe Alanyaspor muhtemel 11’ler

Alanyaspor’un deplasmanda Fenerbahçe’nin konuğu olacağı karşılaşma bu akşam oynanacak. Gözlerin çevrildiği maçla ilgili tüm detaylar merakla araştırılıyor. En çok merak edilenlerin başında ise takımların muhtemel kadroları geliyor. Hem Fenerbahçe hem de konuk ekip Alanyaspor’un nasıl bir ilk 11’ler sahaya çıkacağı merak konusu. Kadıköy’de oynanacak maçın muhtemel 11’leri ve karşılaşmayla ilgili diğer tüm detaylar arama motorlarında geniş yer bulmaya devam ediyor. İşte Fenerbahçe-Alanyaspor maçının muhtemel ilk 11’leri ve tüm detaylar…

FENERBAHÇE MUHTEMEL LK 11

- Livakovic

- Ferdi

- Djiku

- Çağlar

- Oosterwolde

- İsmail

- Krunic

- Cengiz

- Szymanski

- Tadic

- Dzeko

ALANYASPOR MUHTEMEL İLK 11

- Ertuğrul

- Hadergjonaj

- Aliti

- Furkan

- Balkovec

- Richard

- Fer

- Oğuz

- Novais

- Augusto

- Efecan

FENERBAHÇE-ALANYASPOR MAÇ SAATİ

Süper Lig’in 25. Haftasında Kadıköy’de rakibi Alanyaspor’u ağırlamaya hazırlanan Fenerbahçe ve konuk ekip Alanyaspor’un maç hazırlıkları sürüyor. Fenerbahçe-Alanyaspor maçı 11 Şubat 2024 Pazar (bugün) saat 19.00’da başlayacak. Merakla beklenen mücadeleyi hakem Çağdaş Altay yönetecek. Altay’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak. Fenerbahçe-Alanyaspor karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.